zondag 11 augustus 2019

Autoweek: Facelift Friday: Jeep Cherokee (XJ)

Facelift Friday: Jeep Cherokee (XJ)
Vandaag treedt er een ware legende op in deze rubriek. De Jeep Cherokee van de XJ-generatie werd vaker gewijzigd, maar nooit zo grootschalig als in 1997.
Lees verder

MG onthult Extender
MG Motors opereert onder de vleugels van het Chinese SAIC Motors en dat betekent dat het merk ook uit diens snoeptrommel mag snoepen. Het nieuwste resultaat daarvan is de Extender, de eerste pick-up met merknaam MG.
Lees verder

Gesnapt: gefacelifte BMW 5-serie
BMW staat niet bekend om het heftig straktrekken van zijn modellen, iets dat met name bij de nieuwe 5-serie tot uiting zal komen. De vernieuwde versie van die E-segmenter is nu weer in camouflagetrim opgedoken.
Lees verder

Hyundai onthult Grand i10 NIOS in India
De Indiase afdeling van Hyundai heeft de eerste afbeeldingen vrijgegeven van de hagelnieuwe Grand i10 NIOS, een compacte hatchback die enige duiding behoeft. In de kleinste klasse verkoopt Hyundai in India de onlangs gepresenteerde Santro én de Grand i10. Die eerste is een zeer kleine, bijna kei-carachtige hatchback die je als kleine broer van hier […]
Lees verder

Hyundai Tucson 1.6 T-GDI - Skoda Karoq 2.0 TSI - Dubbeltest
Skoda geeft de Karoq z'n meest potente benzinemotor tot nu toe met de 190 pk sterke 2.0 TSI. Daarmee komt de opmerkelijke cross-over in het vaarwater van de Hyundai Tucson 1.6 T-GDI, die alweer een paar jaartjes rondrijdt. Zou die al last hebben van een remmende voorsprong?
Lees verder

Back to basics: Suzuki Jimny
De Volkswagen Beetle, Citroën 2CV, Land Rover Defender; stuk voor stuk iconen in zijn eigen soort. Wat ons betreft solliciteert de Suzuki Jimmy er ook naar om een historische icoon te worden. De kleine alleskunner vindt sinds kort in een geheel nieuwe vorm zijn weg naar onze dealers. In zijn kaalste hoedanigheid dompelt Suzuki hem onder als 'Comfort'. Tijd voor een naderende kennismaking.
Lees verder

De Tweeling: Mazda 2 - Toyota Yaris - Scion iA
Behalve z'n geboorteland heeft de Mazda 2 bar weinig van doen met de Toyota Yaris. In Europa althans, want in Noord-Amerika zijn de twee vrijwel identiek.
Lees verder