Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: 'Fiat gooit gamma op de schop na komst elektrische 500'

'Fiat gooit gamma op de schop na komst elektrische 500'
Volgend jaar moet het dan gaan gebeuren: groot nieuws bij Fiat. Na de onthulling van de geheel elektrische nieuwe 500, trekken de Italianen nog een heel blik open met minstens vier nieuwe modellen.
Lees verder

Toyota Avanza onder het mes
Toyota heeft in Thailand een bijgewerkte versie van de Avanza gepresenteerd, een auto doe hier nagenoeg compleet onbekend is en derhalve wat aandacht verdient.
Lees verder

Dieselgate-update: massaclaim van Volkswagen-rijders in Duitsland
In Duitsland start vandaag de behandeling van een massaclaim van Volkswagen-rijders. Niet minder dan 420.000 gedupeerden proberen een schadevergoeding los te peuteren bij de Duitse autofabrikant.
Lees verder

Taycan laat definitieve binnenste zien
Stukje bij beetje laat Porsche meer zien van de productierijpe Taycan. Gisteren berichtten we nog over een gigantische proefrit, nu is het interieur aan de beurt. Zoals verwacht houdt Porsche stevig vast aan zijn concept-car.
Lees verder

Dit is de Mercedes-Benz EQV
Mercedes-Benz voegt een volledig elektrisch model aan zijn gamma toe: de EQV. Zelf spreekt het merk over een MPV, want de volledig elektrische bestelbus is puur bedoeld voor personenvervoer. Zijn elektrische bereik? 405 kilometer!
Lees verder

BMW start bouw prototypes iNext
Bij BMW zijn ze achter de schermen volle bak bezig met de elektrificatie. De fabrieken waar alle toekomstige EV's het levenslicht moeten gaan zien, worden stapje bij stapje in gereedheid gebracht. Een 'Pilot Plant' is nu in gebruik genomen in het Duitse Münich. Voor BMW het goede moment om gelijk een paar prototypes van de iNext te maken.
Lees verder

'Opel schrapt honderden banen Rüsselsheim'
Opel staat naar verluidt aan de vooravond om een flinke kam door het personeelsbestand in zijn eigen hoofdstad Rüsselsheim te halen. 600 mensen zouden hun baan in rook zien opgaan.
Lees verder