dinsdag 20 augustus 2019

Autoweek: Nieuwe Nissan Juke van dichtbij

Nieuwe Nissan Juke van dichtbij
Op het Engelse Millbrook Proving Ground in Bedfordshire kon AutoWeek onlangs de eerste kilometers rijden met de hagelnieuwe tweede generatie van de Nissan Juke. Hoe dat bevalt, lees je in AutoWeek 34 die vanaf woensdag in de winkels ligt. Wel kunnen we alvast de eerste informatie over de Juke II delen.
Lees verder

Bestuursvoorzitter: 'FCA blijft zelfstandig'
John Elkann, bestuursvoorzitter van FCA én Ferrari, doet tijdens de Monterey Car Week een opvallende uitspraak. Fiat Chrysler Automobiles zou onafhankelijk willen blijven en is dus niet meer op zoek naar een fusiepartner. Ook deed Elkann een boekje open over Ferrari's toekomst.
Lees verder

Porsche maakt gigantische proefrit met Taycan
De onthulling van de geheel elektrische Porsche Taycan komt steeds dichter en dichterbij. 4 september moet het dan ook eindelijk gaan gebeuren. In aanloop naar het grote moment, slingert Porsche de PR-molen nog eens aan. Deze keer zorgden zes testcoureurs voor een gigantische testrist.
Lees verder

Extreme Porsche Panamera onderweg
Met de reeds gepresenteerde versies van de huidige Porsche Panamera zou je niet veel nieuws meer rondom de powerliftback verwachten, maar niks is minder waar. Op de 'Ring is een über extreme versie gespot waarvan wordt gezegd dat-ie meer dan 800 pk vermogen heeft.
Lees verder

Hoop voor liefhebbers: Porsche 911 GT3 Touring Package
De Porsche 911 GT3 met het Touring Package is volgens vele liefhebbers de meest begerenswaardige 911. De kans dat de auto terugkeert bij de 992-generatie wordt met deze foto's weer een beetje groter.
Lees verder

Aston Martin DBX debuteert komende december
Dat de Aston Martin DBX eraan komt, zal weinig mensen nog verrassen. De auto is nu al een tijdje geleden aangekondigd. Aston Martin laat nu weten hoelang we nog geduld moeten hebben.
Lees verder

Hyundai komt met gelimiteerde i30 N 'Project C'
Hyundai werkt speciaal voor Europa aan een nog sportievere versie van de i30 N. Ze zijn namelijk bezig met Project C: een lichtere en scherpere variant van de hot hatch.
Lees verder