Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Opel e-Rally Cup onthuld

Opel e-Rally Cup onthuld
Volgend jaar starten Opel en de ADAC de ADAC Opel e-Rally Cup, een autosportevenement voor jong talent waarop geen druppel benzine vloeit. De racewagens zijn namelijk gebaseerd op de Opel Corsa-e. Op de komende IAA in Frankfurt onthult Opel de rallyversie.
Lees verder

Volkswagen komt met nieuw logo
De IAA belooft ook voor Volkswagen een belangrijk autofeestje te worden. Daar steelt natuurlijk de volledig elektrische ID.3 de show. Maar er staat meer nieuws op ons te wachten: het merk lanceert daar zijn nieuwe logo onder het mom 'New Volkswagen'.
Lees verder

Suzuki onthult XL6
Maruti Suzuki, de Indiase afdeling van Suzuki, voegt een nieuw model toe aan zijn portfolio. Het merk zet de XL6 op de lijst, een MPV die overigens niet volledig nieuw is.
Lees verder

'Zuid-Korea doet diesels van Volkswagen Groep in de ban'
In Zuid-Korea zijn ze, op z'n zachts gezegd, niet te spreken over de emissieschandalen van de Volkswagen Groep. Het Ministerie van Milieu gaat naar verluidt de verkoop van acht modellen verbieden en tegenhouden.
Lees verder

Donkervoort komt met D8 GTO-JD70
Donkervoort breidt de Db GTO-familie uit. Dat gebeurt ter ere van de 70ste verjaardag van oprichter Joop Donkervoort. De basisprijs is al vastgesteld op dik €160.000.
Lees verder

Skoda Kamiq - Rij-impressie
Skoda breidt het portfolio uit met de Kamiq, een nieuwe compacte cross-over die je moet zien als de evenknie van de Seat Arona en de Volkswagen T-Cross. Wij reden hem in Frankrijk.
Lees verder

Lamborghini teast IAA-debutant
Lamborghini plaatst een afbeelding op zijn sociale kanalen waarmee het de komst van een nieuw model aankondigt.
Lees verder