vrijdag 9 augustus 2019

Autoweek: Peugeot sleutelt aan prijslijst 2008

Peugeot sleutelt aan prijslijst 2008
De geheel nieuwe Peugeot 2008 is al gepresenteerd, maar laat nog even op zich wachten. Daarom sleutelt Peugeot nog even aan de prijslijst van het huidige model, waarbij een aantal versies verdwijnen en nieuwe varianten worden geïntroduceerd.
Lees verder

Ook Skoda Scala op boevenjacht
De Britse hulpdiensten zijn ze dol op Skoda. Na een rits Octavia's, Superbs, Karoqs en Kodiaqs krijgt de Scala nu een sirene op het dak gemonteerd.
Lees verder

Bentley bouwt verloren exoot na
Mulliner, Bentley's op maat gemaakte divisie, heeft de laatste hand aan een bijzonder project gelegd. De afgelopen tijd hebben de ontwerpers en techneuten namelijk een verloren historicus herbouwd: de Bentley Corniche.
Lees verder

BMW 225xe Active Tourer krijgt langere adem
BMW voert een update door op de 225xe Active Tourer. De plug-inversie van de 2-serie Active Tourer krijgt een groter accupakket en daarmee dus een groter elektrisch rijbereik.
Lees verder

Mercedes-Benz pakt uit tijdens IAA in Frankfurt
Volgende maand opent de IAA van Frankfurt zijn poorten en het is die belangrijke Europese autobeurs waar Mercedes-Benz een blik nieuws opentrekt.
Lees verder

Nieuw logo voor Lotus
Lotus heeft een herziene versie van zijn logo gepresenteerd. Het vernieuwde beeldmerk past volgens Lotus beter bij de nieuwe weg die het in is geslagen.
Lees verder

Tienmiljoenste Mini is een feit
In zijn zestigste jubileumjaar vinkt Mini nog een ander gedenkwaardig moment af. In Oxford rolt namelijk de tienmiljoenste auto van het merk van de productieband. 'Toevalligerwijs' is die speciale auto een unieke Mini 60 Years Edition. Je verzint het niet!
Lees verder