Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Pininfarina teast tweede studiemodel

Pininfarina teast tweede studiemodel
Pininfarina kondigde eerder dit jaar tijdens de beurs van Genève zijn eerste eigen auto aan: de Battista! Het model heeft ondertussen een rondje om de wereld gemaakt, tot aan het prestigieuze evenement van Pebble Beach tijdens de Monterey Car Week (foto 3-5). Daar kreeg de Battista gezelschap van een ander autootje.
Lees verder

'Ford komt mogelijk met elektrische Mondeo Evos'
Er hangen donkere wolken boven het hoofd van de Ford Mondeo. Het segment van de ooit zo populaire auto lijkt op sterven na dood. Voor de liefhebbers hebben we mogelijk echter goed nieuws, want Ford heeft patent laten leggen op een bijzondere nieuwe naam.
Lees verder

Nieuwe Kia Optima in beeld
De tweede Kia-sedan die in Europa Optima heet loopt sinds 2015 mee en dat is voor Kia kennelijk genoeg reden om vast met de opvolger op pad te gaan. Die auto blijkt qua uiterlijk weer een echte Optima.
Lees verder

Opel komt met nieuwe concept naar IAA
Pas geleden liet Opel weten met veel publieksdebuten naar Frankfurt te komen. De nieuwe Corsa, de vernieuwde Astra, de Grandland X met plug-in-stekker en de Zafira Life. Nu blijkt dat we op meer nieuws kunnen rekenen, want kijk nu: dit is een teaser van nog een nieuw model die op de stand gaat staan. Maar wat is het?
Lees verder

Hyundai toont achterste Concept 45
De IAA belooft een belangrijke beurs te worden voor Hyundai. Naast de gloednieuwe i10 neemt het merk namelijk nog een concept-car mee: deze Concept 45.
Lees verder

Stickerloze Nissan Juke beter in beeld
Nissans marketingcampagne rondom de nieuwe Juke loopt op volle toeren. Na schimmige beelden van het koetswerk waar amper iets op te zien was, is het nu tijd voor een beetje meer. De Franse pr-afdeling heeft een nieuwe video de wereld ingeslingerd waar de Juke een stuk beter op te zien is.
Lees verder

Cupra toont binnenkant nieuwe concept-car
We zijn het ondertussen wel gewend: in aanloop naar een grote autobeurs teasen fabrikanten er flink op los. Nu is het de beurt aan Cupra, het sinds kort op zichzelf staande sportieve broertje van Seat. We zien de stuurkolom van een nieuwe concept-car.
Lees verder