zaterdag 17 augustus 2019

Autozine: Audi S4 en S5 TDI nu te bestellen

Audi S4 en S5 TDI nu te bestellen
De nieuwe Audi S4 en S5 TDI zijn vanaf nu te bestellen in Nederland. Met hun 3.0 V6 TDI, mild-hybrid technologie en een elektrische compressor leveren ze sportieven prestaties tegen een relatief gunstige efficiency. De eerste exemplaren arriveren medio oktober 2019 in Nederland.
Lees verder

Volkswagen onthult T-Roc Cabrio
Het dak gaat eraf bij Volkswagen met de eerste compacte cross-over cabrio ter wereld. De T-Roc Cabrio combineert de kenmerken van een SUV met de vrijheid van open rijden. Hij viert zijn wereldpremiere op de IAA 2019 in Frankfurt in september en hij komt in het voorjaar van 2020 naar Nederland.
Lees verder

Lexus LC nu als Classic Limited Edition
Met de introductie van de LC 500(h) Classic Limited Edition krijgt het stijlicoon van Lexus een klassiek tintje. Traditionele kleuren, de chique materialen en ouderwets vakmanschap gaan een samenspel aan met het design van de coupe. Het in beperkte oplage beschikbare model is er naar keuze met een atmosferische 5,0-liter V8 of met een hybride aandrijflijn.
Lees verder

Opel Combo Tour nu ook als 1.2 Turbo
De Opel Combo Tour is nu ook leverbaar met een 1.2 liter Direct Injection Turbo benzinemotor met een vermogen van 96 kW (130 pk), gekoppeld aan een 8-traps automaat en een start-stopsysteem. Deze krachtbron, die een gemiddeld brandstofverbruik van5,3 - 5,6 l/100 km en een CO2-uitstoot van 121 - 127 g/km laat noteren, voldoet aan de Euro 6d-emissienorm en rondt het motorengamma naar boven af. De prijzen van de Opel Combo Tour 1.2 Direct Injection Turbo beginnen bij 28.903 euro (inclusief BTW en BPM). De versie met 8-traps automaat is er vanaf 32.271 euro.
Lees verder

Hyundai pakt groots uit op IAA 2019
Hyundai biedt tijdens de Internationale Automobilausstellung (IAA) 2019 in Frankfurt, van 10 tot 22 september, een blik in de toekomst van mobiliteit. Het merk presenteert onder meer een batterij-elektrisch prototype dat een voorproefje geeft van het toekomstige design voor de elektrisch aangedreven Hyundai-modellen. Bovendien beleeft de nieuwe generatie Hyundai i10 zijn wereldpremiere op de autoshow in Frankfurt en presenteert Hyundai Motorsport er zijn eerste elektrische raceauto. En er is meer.
Lees verder

Opel maakt prijzen Astra 2020 bekend
Opel maakt de prijzen bekend van de vernieuwde Astra. De Astra voor modeljaar 2020 is leverbaar vanaf 24.199 euro (Business Edition met 1,2-liter benzinemotor en 81 kW (110 pk) vermogen). In vergelijking met de voorgaande versie stoot de vernieuwde Astra met benzinemotor tot 21 procent minder CO2 uit. De gefacelifte Astra beleeft zijn wereldpremiere op de internationale autotentoonstelling (IAA) van Frankfurt, die plaatsvindt van 12 tot en met 22 september 2019.
Lees verder

Autotest: Toyota Proace Verso
MPV's zijn uit, SUV's zijn in. Zogenaamde quot;Sports Utility Vehciles quot; bieden vrijwel evenveel ruimte als quot;Mutli Purpose Vehicles quot;, zien er een stuk spannender uit en kunnen zich als bonus ook nog eens redden in het terrein. Wanneer echter alleen de ruimte telt, dan is een MPV nog altijd de beste keuze. Misschien wel de allerruimste MPV van allemaal is de Toyota Proace Verso.
Lees verder