Doorgaan naar hoofdcontent

Autozine: Subaru introduceert Rear Seat Reminder

Subaru introduceert Rear Seat Reminder
Subaru werkt hard aan de veiligheid van zijn modellen. Passief en actief. Meest recente toevoeging aan het veiligheidsarsenaal is Rear Seat Reminder, een systeem dat waarschuwt als een kind is achtergelaten op de achterbank. Overbodig? Tijdens de afgelopen zomermaanden overleden ook dit jaar opnieuw nodeloos kinderen omdat ze achterbleven in een snikhete auto.
Lees verder

Fiat Tipo tijdelijk in Street-uitvoering
De Fiat Tipo is tijdelijk leverbaar in de zogenaamde Street-uitvoering. Deze biedt een extra rijke uitrusting tegen een speciale prijs. De Tipo Street kost 18.895 euro.
Lees verder

Toyota toont LQ op Tokyo Motorshow 2019
Toyota kondigt de LQ aan, een concept car die gebruikmaakt van technologie waarmee het mogelijk is een emotionele band op te bouwen tussen bestuurder en auto. De LQ, de volgende generatie van Toyotas concept car Concept-i, die voor het eerst op de Consumer Electronics Show van 2017 was te zien, kan ook verregaand autonoom rijden. De auto is voorzien van Yui, een kunstmatig intelligente assistent die leert van de bestuurder en die kan zorgen voor een gepersonaliseerde rijervaring.
Lees verder

Porsche Taycan nu ook als 4S
Na de Taycan Turbo en Turbo S introduceert Porsche nu de Taycan 4S, de derde uitvoering van de elektrische sportsedan. Uitgerust met de standaard Performance Battery met een capaciteit van 79,2 kWh leveren de elektromotoren 390 kW / 530 pk in overboost. Optioneel kan de Taycan 4S worden uitgerust met de Performance Battery Plus van de Taycan Turbo en Taycan Turbo S met een capaciteit van 93,4 kWh; in dat geval leveren de elektromotoren maximaal 420 kW / 571 pk in overboost.
Lees verder

Volkswagen verlaagt prijs e-Golf
Met de e-Golf E-DITION maakt Volkswagen elektrisch rijden bereikbaar voor nog meer Nederlanders. Met een nieuwe vanafprijs van 34.295 euro is de speciale editie van de elektrische Golf 6.710 euro lager geprijsd dan voorheen. De auto is volop uit voorraad leverbaar, waardoor zakelijke rijders dit jaar nog profiteren van 4% bijtelling. Ook voor particulieren is er goed nieuws! Zij kunnen de e-Golf E-DITION rijden vanaf 299 euro per maand via Volkswagen Private Lease.
Lees verder

Honda kost 34.500 euro
Na enthousiaste ontvangst bij de bezoekers van de Autosalons van Geneve en Frankfurt, is Hondas eerste volledig elektrische wagen ook eindelijk in ons land te koop. De Honda e is volledig ontworpen om elektrisch te rijden. Met het levendige en wendbare aandrijfsysteem duurt het slechts 8 seconden om van 0 naar 100 km/u te accelereren en de draaicirkel van 8,6 meter maakt het een echte stadsauto.
Lees verder

Skoda Octavia te rijden met korting
Skoda levert de OCTAVIA en OCTAVIA Combi tijdelijk met een prijsvoordeel dat kan oplopen tot 5.000 euro. Bovendien levert Skoda de OCTAVIA met de 1.5 TSI-motor tijdelijk met een DSG-automaat zonder meerprijs. Voor veel OCTAVIA's en OCTAVIA's Combi uit voorraad zijn de prijzen tijdelijk namelijk flink aangescherpt.
Lees verder