Doorgaan naar hoofdcontent

Autofans: Hupla: Duitsland verhoogt premie voor EV's en plug-ins naar 6.000 euro

AUTOFANS
Hupla: Duitsland verhoogt premie voor EV's en plug-ins naar 6.000 euro
Voorbije zondag liet Duits bondskanselier Angela Merkel nog weten iets te willen doen aan de subsidies voor EV's in Duitsland en zo geschiedde. Onze oosterburen hebben besloten de premie voor EV's en plug-in's van maximaal 40.000 euro op te trekken naar 6.000 euro.
Lees verder

Officieel: BMW M2 CS (2019)
Het M van vandaag lijkt haar schranderheid wel kwijt. Met keuzes zoals een X3 M boven een M3 Touring en een gigantisch sloep op steroïden onder de M8 Gran Coupe-benaming. Er is echter hoop voor de puristen, want de M2 CS is geboren.
Lees verder

Opel Vivaro-e: voor de stroomleverancier (2019)
De elektrische Corsa staat nog niet bij de dealer of Opel maakt al haar tweede EV voor Europa bekend. Na de Corsa-e is er nu ook de... Vivaro-e. Elektrische busje in aantocht!
Lees verder

Aston Martin DBX toont interieur en krijgt prijskaartje
Op 20 november gaat het doek finaal van Aston Martins eerste SUV. Tegen dan hebben we dankzij de vele plaagplaatjes de DBX al vanuit alle hoeken gezien. Nu tonen de Britten immers ook het interieur.
Lees verder

Deze gereedschapsset is het ultieme accessoire voor je Jaguar E-Type
Qua nerdgehalte kan het tellen: Jaguar verkoopt vanaf nu historisch correcte gereedschapssets voor de E-Type. Die was destijds niet op alle E-Types verkrijgbaar en ging dus onder verzamelaars voor grof geld.
Lees verder