dinsdag 12 november 2019

Autofans: Maserati GranTurismo Zéda: einde van een tijdperk (2019)

AUTOFANS
Maserati GranTurismo Zéda: einde van een tijdperk (2019)
Na een productierun van 12 jaar hadden ze zelfs bij Maserati door dat het dringend tijd was om de GranTurismo naar de eeuwige jachtvelden te sturen. Dat doen ze nu met de Zéda, de officieel laatste GranTurismo die van de band rolde. Een versie die vooruit moet kijken naar de (geëlektrificeerde) toekomst.
Lees verder

Mii-time: Dit kost Seat Mii Electric
Seat geen volbloed EV in haar gamma? Denk opnieuw! Want het Spaanse merk haal de Mii uit pensioen om 'm door het leven te laten gaan als Mii Electric. Nadeel? De ouderwetse looks. Voordeel? Het - relatief - lage prijskaartje!
Lees verder

Rijtest: Range Rover Evoque (2019)
De eerste generatie Evoque was een echte revolutie in Land Rover-land. Maar hoe pak je dan de tweede generatie aan van een auto die al van bij het begin als een stijlicoon door het leven ging?
Lees verder

Overheid wil "Waze"-sluiproutes via scholen aan banden leggen
Hangt het van Vlaams minister van Mobiliteit Lydia Peeters (Open VLD) af, dan mogen slimme gps-systemen tijdens bepaalde uren geen routesuggesties meer doen via scholen. Om zo de veiligheid van scholieren te kunnen garanderen.
Lees verder

Europees wagenpark weer wat grijzer
Dat de Europese autokoper sensibel is in de kleurkeuze van zijn auto is een understatement. Grijs is officieel de meest populaire autokleur in Europa. Lees en geeuw snel verder.
Lees verder