Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: DS 3 Crossback vs. Kia Stonic - Dubbeltest

DS 3 Crossback vs. Kia Stonic - Dubbeltest
De DS 3 Crossback onderscheidt zich met strak design en fraaie materialen, en dat mag wat kosten. Maar lopen vorm en functie nog wel met elkaar in de pas? Met de meer down to earth Kia Stonic zoeken we naar een antwoord.
Lees verder

Mazda CX-30 gooit hoge ogen bij EuroNCAP
EuroNCAP heeft voor een ieders veiligheid weer een aantal gloednieuwe auto's tegen de muur geramd. De Mazda CX-30 maakt vooral indruk. De Opel Corsa is in navolging van 'broertje' Peugeot 208 ook getest en haalt een vergelijkbare score. Ook de Mercedes GLB en Ford Explorer zijn aan de tand gevoeld.
Lees verder

Skoda Octavia - Eerste kennismaking
Skoda pakt stevig uit met de nieuwe Octavia. Niet alleen breekt de vierde generatie op optisch vlak met zijn voorgangers, ook de progressie die het model op technologisch gebied maakt is noemenswaardig. Wij maken in een afgeladen National Gallery in Praag kennis met de jongste versie van Skoda's populairste model.
Lees verder

Toyota Camry én Avalon nu ook met vierwielaandrijving
Toyota heeft nieuwe versies van zowel de Camry als de Avalon gepresenteerd. De twee sedans zijn voortaan met vierwielaandrijving te krijgen. Slecht nieuws voor wie in Nederland graag een vierwielaangedreven Camry wenst: naar Europa komt het nieuwe tweetal in geen geval.
Lees verder

Peugeot 308 - Occasion aankoopadvies
De tweede generatie Peugeot 308 is een heel stuk beter dan de eerste. Maar geheel vrij van gebreken is hij bepaald niet. Waar moet je op letten als je een gebruikt exemplaar op het oog hebt?
Lees verder

Suzuki knipt Celerio en Baleno uit Europese modellengamma
Slecht nieuws voor Suzuki-liefhebbers. Het merk heeft besloten in Europa zowel de Celerio als de Baleno uit het modellengamma te knippen.
Lees verder

Live vanuit Rome: Ferrari Roma
Vanuit de plaats waar de auto z'n naam aan dankt presenteert Ferrari z'n zoveelste nieuwkomer van 2019. De Ferrari Roma lijkt een gesloten alternatief voor de Portofino, maar is tegelijkertijd helemaal anders.
Lees verder