dinsdag 12 november 2019

Autoweek: Maserati zwaait GranTurismo uit met Zéda

Maserati zwaait GranTurismo uit met Zéda
Maserati trekt de stekker uit de productie van de GranTursimo. De Italianen doen dit echter niet zonder daar een uniek moment van te maken. Deze speciale GranTurismo Zéda is namelijk het uitzwaainummer.
Lees verder

Nieuwe Renault Kangoo duikt op
Er zijn nieuwe patentafbeeldingen opgedoken van de volledig nieuwe generatie Kangoo. Wederom laat de ludospace zich als besteller digitaal bewonderen.
Lees verder

Mitsubishi onthult Xpander Cross
Het internet kan uit. Mitsubishi heeft zijn Xpander in een stoer ogende Cross-verpakking gestoken. De ruig uitgedoste Xpander zal via de officiële kanalen geen Europees asfalt onder z'n wielen krijgen.
Lees verder

Audi roept ruim 100.000 oude dieselauto's terug
Het dieselschandaal van de Volkswagen Group krijgt er een nieuw hoofdstuk bij. Volgens de Duitse motorvoertuigenfederatie bevatten twee oudere V6-diesels uit Audi's A4 en A6 namelijk software die de uitstootmetingen om de tuin hebben geleid.
Lees verder

Hyundai kondigt Aura aan
De Indiase afdeling van Hyundai heeft een volledig nieuwe sedan in de ontwikkelingskamers staan: de Aura.
Lees verder

Prijzen Mercedes-AMG CLA 45 (S) bekend
AutoWeek is in de prijslijsten gedoken en kan derhalve als eerste melden wat de CLA Coupé en CLA Shooting Brake als 45 en als 45 S AMG moeten opbrengen. Daarnaast zet Mercedes-Benz een aantal nieuwe motor- en bakcombinaties op de prijslijst.
Lees verder

Nissan verlaagt winstverwachting met een derde
Nissan publiceert zijn kwartaalcijfers over Q2 2019. Wat blijkt? De winst is 70 procent lager dan in dezelfde periode vorig jaar en het merk boekt zelfs zijn slechtste tweede kwartaal in vijftien jaar.
Lees verder