woensdag 13 november 2019

Autoweek: Tesla's Europese 'gigafabriek' komt nabij Berlijn

Tesla's Europese 'gigafabriek' komt nabij Berlijn
Tesla plaatst zijn eerste Europese 'gigafabriek' in Berlijn, in de omgeving van luchthaven Berlin Brandenburg die nog in aanbouw is. Dat onthulde topman Elon Musk dinsdagavond in de Duitse stad, nadat eerder op de dag vacatures voor banen in Duitsland op de site van de elektrischeautofabrikant werden geplaatst.
Lees verder

Ferrari teast nieuwkomer
Ferrari plaatst een afbeelding op zijn Instagram-pagina waarmee het ogenschijnlijk een nieuw model aankondigt. Wat we precies van de Italianen kunnen verwachten, is nog onduidelijk.
Lees verder

Jaguar stuurt vernieuwde E-Pace de deur uit
Jaguar heeft een bijgewerkte E-Pace in de ontwikkelingskamers staan. Een auto waarbij de vraag of hij op dieet gaat misschien wel groter is dan wat er op optisch vlak verandert.
Lees verder

Vernieuwde Alfa Romeo Giulia en Stelvio duiken op
Tijdens een evenement in China heeft Alfa Romeo gemoderniseerde versies van zowel de Giulia als de Stelvio aan het lokale publiek getoond. Verwacht geen heftige optische wijzigingen.
Lees verder

Maserati blikt vooruit op komst nieuw model
Niet vaak kunnen we zeggen dat er een gloednieuw model van Maserati aan zit te komen, maar dat is vandaag wel anders. De Italianen hinten op de komst van een nieuwe auto in het voorjaar van 2020 en naar alle waarschijnlijkheid hebben we te maken met de langverwachte Alfieri.
Lees verder

Dit is de McLaren Elva
McLaren breidt de nu al legendarische Ultimate Series verder uit met een wel heel extreme roadster. Voor 1,8 miljoen euro is de McLaren Elva de jowe.
Lees verder

Bijgewerkte Mazda 2 sedan in beeld
Mazda voerde medio dit jaar een vrij ingrijpende facelift door op de 2, de kleinste Mazda waarvan het merk in andere markten ook een sedanversie levert. Ook die sedan is nu bijgewerkt en het is die auto waar nu de eerste foto's van beschikbaar zijn.
Lees verder