Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Volvo S60 - Achteruitkijkspiegel

Volvo S60 - Achteruitkijkspiegel
Met de kersverse duurtest-Volvo S60 rijden Stéphan Vermeulen en Roy Kleijwegt keurig 100 km/h om vast te stellen dat het echt niet zo heel nadelig hoeft te zijn. Het geeft je tijd voor een goed inhoudelijke discussie, natuurlijk over de maatregelen die de regering in het kader van het stikstofdebat heeft genomen maar ook over de nieuwe Ferrari Roma. Een auto die de tongen uiteraard losmaakt, en het is aanleiding voor een heel lekker bruggetje naar de Maserati GranTurismo waarvoor dan eindelijk ...
Lees verder

Back to basics: Skoda Citigo-e iV
Het Nederlandse autolandschap is een stel 'betaalbare' elektrische auto's rijker nadat de Volkswagen Groep een elektrische aandrijflijn in zijn compacte trio legt. Wij pakken - uiteraard - voor deze rubriek de goedkoopste en komen uit bij de configurator van Skoda. Tijd om aan de slag te gaan met de Citigo-e iV Ambition.
Lees verder

Blik to the Future: Mercedes-Benz EQS
Het moet maar eens afgelopen zijn met Tesla's hegemonie in het elektrische topsegment, vinden ze bij Mercedes-Benz. Een volledig elektrische S-klasse moet naast de Model S, de Porsche Taycan en Jaguars toekomstige XJ het vuur aan de schenen gaan leggen.
Lees verder

Citroën SM - Kloppend Hart
Een Citroën SM zonder M, dat is de ravissante Frans/Italiaanse coupé van Nard van der Meer. Bij wijze van grap verving hij het Maserati-blok voor de zescilinder uit de Citroën C6. Zijn verwachtingen werden overtroffen, maar "toch raad ik iedereen af om het zelf te proberen!"
Lees verder

De Tweeling: GM's J-body. Opel Ascona, Buick Skyhawk, Cadillac Cimarron, enzovoorts
'Een ezel stoot zich in 't gemeen, geen tweemaal aan dezelfde steen'. Een ezel misschien niet, maar wij gaan ons gewoon wéér onderdompelen in de wondere wereld van een door GM over alle denkbare merken uitgesmeerd product. Ditmaal gaat het om de zogenaamde J-Body, waarvan bij ons vooral de Opel Ascona C een bekende vertegenwoordiger is.
Lees verder

Dit is de Ford Mustang Mach-E
Afgelopen vrijdag lekte de Ford Mustang Mach-E al, nu geeft Ford zijn EV voor het 2020-offensief officieel vrij. Dit is Fords antwoord op de Tesla Model Y en Volkswagen ID-4.
Lees verder

Ford Mustang Mach-E - Eerste kennismaking
Met de Mustang Mach-E zet Ford een illustere naam uit de sixties in om een volledig elektrische cross-over vleugels te geven. We lopen een rondje om het prototype heen voor een eerste indruk.
Lees verder