Doorgaan naar hoofdcontent

Autofans: Volkswagen zal 34 nieuwe auto's lanceren in 2020

AUTOFANS
Volkswagen zal 34 nieuwe auto's lanceren in 2020
De Europese automobielsector staat volgend jaar voor een gigantische uitdaging, met dank aan de strenge Europese uitstootnormen die vanaf 2020 van kracht gaan. Stilstaan is echter achteruitgaan. En Volkswagen... lanceert volgend jaar maar liefst 34 nieuwe modellen. Jawel.
Lees verder

5 auto's zonder valse koelsleuven
Het autodesign van de laatste 5 jaar kan je samen vatten in twee woorden: "Valse koelsleuven". Want nooit eerder waren auto's zo bezaaid met koelsleuven die in realiteit geen enkel nut hebben. Wat als we het design van vijf auto's tot de koel-essentie hervatten?
Lees verder

Seat Marbella Playa is pick-up waarvan je het bestaan niet van afwist
Seat zit momenteel in een regelrecht crossover-offensief, al deed het merk in 1991 al een poging tot een crossover. Verwelkom de Marbella Playa, de meest eigenaardige auto die Seat ooit ontwierp.
Lees verder

Opel op het autosalon Brussel 2020: facelift voor Insignia
Opel brengt een wereldpremière mee naar het autosalon van Brussel. Waar we een aantal jaren geleden de Insignia nog in een BlackBox mochten aanschouwen, staat de facelift nu te blinken op de stand.
Lees verder

Tesla opent 500ste supercharger, lanceert V3-snelladen in Europa
In Londen heeft Tesla zijn 500ste Europese snellaadstation geopend. Dat station is het eerste V3-snellaadstation van Tesla buiten Noord-Amerika, en kan piekvermogens tot 250 kW aan.
Lees verder