vrijdag 13 december 2019

Autoweek: AC Schnitzer stort zich op BMW 3-serie Touring

AC Schnitzer stort zich op BMW 3-serie Touring
BMW's 3-serie is al jaren een geliefd model onder tuners en dus ontkomt ook de jongste generatie Dreier niet aan de grijpgrage handjes van in dit geval AC Schnitzer. De Duitse onderneming neemt de 3-serie Touring te grazen.
Lees verder

Volledig elektrische Ferrari komt niet voor 2025
Ook Ferrari speelt met plannen om een volledig elektrisch model aan zijn leveringsgamma toe te voegen. Dat gaat echter niet voor 2025 gebeuren, zo blijkt uit berichtgeving van Reuters.
Lees verder

Factory Five toont F9R Concept met V12
Het Amerikaanse Factory Five Racing heeft beelden van zijn volgende supercar gedeeld. In november nam de kitcarproducent diens chassis-met-motor al mee naar SEMA. Nu is ook bekend hoe de sportwagen er ongeveer uit gaat zien.
Lees verder

Mercedes-Benz zet nieuwkomer onder doek
Mercedes-Benz heeft een brede reeks elektrische nieuwkomers in de ontwikkelingskamers staan. De grootste van het stel is de EQS, een auto waar het merk zeer waarschijnlijk nu een eerste teaserafbeelding van laat zien.
Lees verder

Porsche Taycan populairder dan verwacht
De Porsche Taycan is veel populairder dan de Duitsers van tevoren verwachtten. Dat laat Porsche CEO Oliver Blume weten in een interview met het Duitse Handelsblatt. Inmiddels hebben 30.000 mensen een aanbetaling van € 2.500 voor de Taycan gedaan. 10.000 van die mensen heeft ook het koopcontract voor de elektrische sportwagen al ondertekend.
Lees verder

Mitsubishi Lancer Evolution Wagon GT - 2005 - Blits Bezit
Hoewel de meesten een stationwagon vooral associëren met brave huisvaders, labradors en kinderen is er in die wereld toch avontuur te vinden. Misschien wel meer dan je lief is. Vraag dat maar aan Mitsubishi.
Lees verder

Fisker Ocean beter in beeld
Fisker trekt op 4 januari het doek van de Ocean, een elektrische SUV waar het nu nieuwe informatie én een tweetal verse afbeeldingen van laat zien.
Lees verder