vrijdag 27 december 2019

Autoweek: Dit was 2019: onze populairste video's

Dit was 2019: onze populairste video's
Het jaar is bíjna om en daarom blikken we terug met een aantal lijstjes. Vandaag aan de beurt: de populairste video's! Onze videocrew heeft flink weer flink aangepoot dit jaar en daardoor uploadden we in 2019 bijna elke dag een video. Op sommige dagen zelfs twee! De best bekeken video's (tot nu toe) verdelen we in drie categorieën: YouTube-, nieuws- en testvideo's.
Lees verder

Subaru Levorg nu al in STI-trim
Subaru toont vast een glimp van wat het tijdens de Tokyo Auto Salon aan het grote publiek toont. Het merk stort een sportieve kruidenmix uit over een auto die nog niet in productie is.
Lees verder

Nieuwe instapversie Peugeot e-208
Hij staat nog niet op de prijslijst, maar AutoWeek kan wel al melden wat de nieuwe instapversie van de volledig elektrische Peugeot e-208 moet gaan kosten.
Lees verder

Mitsubishi zet diesels op laag pitje
Mitsubishi steekt geen tijd en geld meer in de ontwikkeling van nieuwe dieselmotoren. Eind 2021 zullen er ook geen dieselversies van de populairste modellen van de Japanners meer uit de fabrieken rollen. Bij minder populaire modellen zal sprake zijn van een aanzienlijke vermindering van diesels. Dat schrijft de de Japanse zakenkrant Nikkei.
Lees verder

Dít kost de vernieuwde Jaguar F-Type
Eerder deze maand voerde Jaguar een tweede facelift door op zijn F-Type. AutoWeek kan exclusief melden wat de vooral optisch fors vernieuwde F-Type moet kosten.
Lees verder

Eindejaarsvideo 2019 Deel 5 - Toyota Camry
Lars kruipt achter het stuur van een Japanse sedan waarvan hij blij is dat -ie weer in Nederland geleverd wordt: de Toyota Camry. Samen met hoofdredacteur Damiaan blikt hij terug op een jaar vol interessante nieuwkomers waaronder de controversiële Tesla Cybertruck en de Ford Mustang Mach-E!
Lees verder

Dit was het auto-decennium 2010-2019 (deel 3)
Niet alleen 2019 eindigt bijna, maar ook het decennium. De jaren 10 stonden bol van autonieuws, met veel opvallende nieuwkomers én natuurlijk de opkomst van elektrisch rijden. Hoog tijd om eens terug te blikken wat het nieuws beheerste van 2010 tot en met dit jaar en een greep te doen uit de verschenen auto's per jaar. Na deel 1 en 2 (2010 t/m 2015) gaan we nu verder met 2016, 2017, 2018 en 2019.
Lees verder