Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Ford met VW-platform van Mustang Mach-E klaar voor meer

Ford met VW-platform van Mustang Mach-E klaar voor meer
De Ford Mustang Mach-E is naar alle waarschijnlijkheid niet de enige EV van Ford die de Mustang-badge krijgt. Het merk overweegt er een hele familie van te maken en daarbij moet het MEB-platform van Volkswagen een grote rol spelen.
Lees verder

Volkswagen werkt aan laadrobots voor EV's
Wie een elektrische auto rijdt, weet dat het soms even zoeken is naar een laadpunt. Volkswagen wil die zorg in de toekomst wegnemen met autonome laadrobots in parkeergarages.
Lees verder

Tesla levert eerste Chinese auto's
Tesla begint maandag met de eerste leveringen van auto's die in China zijn geproduceerd. Voor het bedrijf van topman Elon Musk betekent dit een belangrijke mijlpaal, mede omdat China de grootste automarkt wereldwijd is. Dat geldt ook voor elektrisch aangedreven voertuigen.
Lees verder

Dit was 2019: meest gezochte occasions
Onze website staat uiteraard vol met artikelen, nieuwtjes en video's over de meest verse modellen, maar ook voor occasions heeft AutoWeek een speciale afdeling. In 2019 gingen bezoekers dan ook weer op zoek naar hun toekomstige nieuwe gebruikte auto. Dit zijn de populairste!
Lees verder

Volkswagen registreert namen voor nieuwe cross-overs
Het enorme verkoopsucces van cross-overs smaakt naar meer en het is wel duidelijk dat ook Volkswagen nog niet klaar is met het uitbreiden van hun aanbod op dat gebied. Er zijn namen geregistreerd die duiden op de komst van zeker drie nieuwe cross-overs.
Lees verder

Honda-CEO ziet nog weinig toekomst in EV's
De auto-industrie verschuift de aandacht steeds meer naar elektrisch rijden, maar Honda loopt daar nog niet echt warm voor. De CEO ziet voorlopig meer in hybride-aandrijflijnen.
Lees verder

'Nederlandse markt voor EV's stort komende jaren in'
Er is momenteel een enorme run gaande op elektrische auto's, vooral voor de zakelijke rijder. Dat heeft te maken met het bijtellingsvoordeel. Het verdwijnen daarvan heeft waarschijnlijk forse gevolgen.
Lees verder