Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Tesla geeft prijzigste Cybertruck voorrang boven instapversie

Tesla geeft prijzigste Cybertruck voorrang boven instapversie
Tesla geeft de meest krachtige en daarmee ook prijzigste variant van de Cybertruck prioriteit boven de instapversie, zo blijkt uit berichtgeving van Business Insider.
Lees verder

Aston Martin en Airbus komen met helikopter
Aston Martin meldt dat het een spoedig een samen met Airbus Corporate Helicopters ontworpen helikopter aan de wereld toont. In de eerste week van volgend jaar wordt het resultaat gepresenteerd.
Lees verder

Gefacelifte Volvo S90 en V90 gesnapt
Volvo bereid voor zowel de S90 als V90 een facelift voor en het zijn die Zweden die in camoulfagetrim in het openbaar zijn gefotografeerd.
Lees verder

Renault Mégane R.S. Trophy-R krijgt vanafprijs
De meest sportieve versie van de Renault Mégane heeft een Nederlandse vraagprijs opgedrukt gekregen. In vergelijking met de 'reguliere' R.S. Trophy moet men voor de 'R'-versie wel behoorlijk dieper een duit in het zakje doen.
Lees verder

Mercedes-Benz EQA kruipt door de sneeuw
Mercedes-Benz breidt z'n EQ-label straks uit met de EQA, een volledig elektrische hatchback die nu in camouflagetrim aan koudetests wordt onderworpen.
Lees verder

Licht gewijzigde Tesla Cybertruck gespot op snelweg
Tesla heeft het met de Cybertruck toch weer voor elkaar gekregen; het merk van Elon Musk staat weer in het middelpunt van de belangstelling. Het opvallende uiterlijk draagt daar uiteraard sterk aan bij, maar de eerste verandering doemt al op.
Lees verder

Audi belicht plug-inversies Q7
Audi voegt twee plug-in hybride aandrijflijnen toe aan het leveringsgamma van de Q7. Dat ze kwamen, was reeds bekend, maar hoe de exacte specificaties hield Audi nog even onder de pet. Tot vandaag.
Lees verder