maandag 20 januari 2020

Autofans: BMW frist gamma op voor 2020: Mild Hybrid all the things!

AUTOFANS
BMW frist gamma op voor 2020: Mild Hybrid all the things!
Naar goede gewoonte lanceert BMW in het voorjaar een update voor haar gamma. Update 2020 staat in het teken van de milde hybride en een (leasing)-instapmotor voor de 3 Reeks. Al krijgt ook de 1 Reeks een potentere diesel. Voor ieders wat wils dus.
Lees verder

Tesla doet ons dromen van elektrische hatchback
Tesla heeft het plan om een designcentrum in China neer te poten. Om designers aan te trekken zwierde het Amerikaanse merk een vacature de wereld in. In die vacature staat een designschets van een Tesla met hatchback-allures. Een Tesla Model 1 als rivaal voor de Nissan Leaf en Volkswagen ID.3? Laat maar komen!
Lees verder

Autosalon Brussel 2020: meer dan 500.000 bezoekers
Het 98e autosalon sloot zopas haar deuren. Meer dan een half miljoen bezoekers passeerden de inkom en bekeken alle auto's op de show.
Lees verder

Ford S-Max en Galaxy worden hybride
Ford plant hybride versies van zijn monovolumes S-Max en Galaxy. Net als bij de Mondeo worden dat niet-oplaadbare hybrides. Beide modellen komen volgend jaar op de markt.
Lees verder

Gelekt: Volkswagen Golf GTI (2020)
Volkswagen is 'm volop aan het voorbereiden, maar het internet was de Duitsers voor. Of liever: de sociale media, want fotograaf Wilco Blok wist de nieuwe Golf GTI al op de gevoelige Instagramplaat vast te leggen.
Lees verder