Doorgaan naar hoofdcontent

Autofans: Bosch pakt uit met LCD-zonneklep: Virtual Visor

AUTOFANS
Bosch pakt uit met LCD-zonneklep: Virtual Visor
Tijdens de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas showde Bosch een zonneklep die via een LCD scherm doorzichtig is en enkel selectief zonlicht blokkeert. Een trucje dat de zichtbaarheid ten goede komt.
Lees verder

Aston Martin plaagt met V12 Speedster
Aston Martin is van plan om een bijzondere tweezitter te bouwen. De V12 Speedster moet de tot 88 exemplaren gelimiteerde productieversie worden van een concept waar Aston al sinds 2013 mee speelt.
Lees verder

Wat zijn de alternatieven voor de auto? - Brussels Motor Show 2020
Fun Tijdens de Brussels Motor Show kan je uitgebreid ontdekken wat de alternatieven zijn voor het klassiek wagengebruik! Meer info en E-tickets voor het autosalon? DEZE KANT OP! Tijdens de Brussels Motor Show kan je uitgebreid ontdekken wat de alternatieven zijn voor het klassiek wagengebruik!
Lees verder

Jeep toont Wrangler 4xe Plug-in Hybrid
In Brussel krijgen we de plug-in versie van de Renegade te zien, op de CES in Las Vegas tonen ze de stekkerhybride van hun icoon. Want zelfs die gaat met zijn tijd mee.
Lees verder

10 om te zien op het Autosalon Brussel (2020)
Of het nu wereldpremières, Europese premières of Belgische premières zijn: het Autosalon blijft dé plek bij uitstek om alle nieuwigheden in autoland voor het eerst van dichtbij te zien. Wij lopen even rond en nemen jullie mee langs een heleboel nieuwigheden die binnenkort in ons straatbeeld opduiken.
Lees verder