Doorgaan naar hoofdcontent

Autofans: Jaguar op het Autosalon Brussel 2020: F-Type in première

AUTOFANS
Jaguar op het Autosalon Brussel 2020: F-Type in première
Met de F-Type heeft het Autosalon een mooie wereldpremière beet. De doorgedreven facelift van Jaguars coupé wordt ongetwijfeld een aandachttrekker.
Lees verder

Officieel: Lamborghini Huracan Evo RWD is 610 pk op de achteras (2020)
Lamborghini presenteert in de eerste dagen van 2020 een nieuwe variant van haar Huracan Evo. Die sloopt de vierwielaandrijving en krijgt daardoor 610 pk op de achteras. De Huracan Evo RWD is geboren!
Lees verder

Officieel: Lamborghini Huracan Evo RWD is 630 pk op de achteras (2020)
Lamborghini presenteert in de eerste dagen van 2020 een nieuwe variant van haar Huracan Evo. Die sloopt de vierwielaandrijving en krijgt daardoor 630 pk op de achteras. De Huracan Evo RWD is geboren!
Lees verder

Officieel: Fisker Ocean is Amerikaanse elektro-SUV (2020)
Traag maar gestaag wil het Amerikaanse Fisker terug haar plaats opeisen in het autolandschap. Met deze Ocean, een elektrische SUV, hoopt het merk haar succesmodel te hebben gerealiseerd.
Lees verder

Autosalon Brussel 2020: de premières van A tot Z
Eind deze week opent het autosalon in Brussel haar deuren. Vanaf vrijdag kan je je gaan vergapen aan al dat blinkend moois, of eens kijken in welke auto je je gezin de komende jaren zal verplaatsen. Wil je vooral weten welke premières er te zien zijn? Dan lees je best even verder.
Lees verder