zaterdag 4 januari 2020

Autofans: Niet voor ons: Ford Ranger Raptor 5.0 V8

AUTOFANS
Niet voor ons: Ford Ranger Raptor 5.0 V8
Met de Ranger Raptor biedt Ford een stukje Amerikaanse power-pick-up met Europese dimensies. Alleen is de 2-liter viercilinder turbodiesel voorin misschien ook iets te Europees. In Australië komt er een oplossing. Want de Ranger Raptor... die krijgt een V8. Yee Haw!
Lees verder

VAB: "Particuliere koper heeft nog geen intentie om elektrische auto te kopen"
Als de overheid steeds meer mensen wil aanzetten tot elektrisch rijden, dan zal dat via bedrijfswagens moeten gebeuren. Particuliere kopers zijn nog niet van plan om op een elektrische auto over te schakelen. Dat zegt mobiliteitsorganisatie VAB op basis van een enquête bij 4.000 chauffeurs.
Lees verder

5 Tips om het ultieme autosalon te beleven!
Videotipsbms 2020, autosalon brussel 2020 Het Autosalon van Brussel een stresserende bedoening? Niet als je volgende 5 tips in acht neemt! Of is het nu in vijf nemen? Enfin, veel kijkplezier en tot op het salon! Meer info en E-tickets voor het autosalon? DEZE KANT OP! De redenen waarom je dit jaar naar het Autosalon van Brussel moet afzakken heb je al achter de kiezen (HIERZO), vandaag is het tijd voor 5 tips om het ultieme autosalon te beleven!
Lees verder

Suzuki op het Autosalon Brussel 2020: Overgangsjaar
Voor Suzuki wordt 2020 een overgangsjaar, dat maken ze zelf bekend in hun persbericht rond het autosalon 2020.
Lees verder

Lexus op het Autosalon Brussel 2020: UX
Lexus bevolkt Paleis 7 van het Brusselse Autosalon. Daar deelt het een stand met Toyota.
Lees verder