dinsdag 14 januari 2020

Autofans: Officieel: Toyota RAV4 Plug-in Hybrid komt eindelijk tot bij ons (2020)

AUTOFANS
Officieel: Toyota RAV4 Plug-in Hybrid komt eindelijk tot bij ons (2020)
Eind vorig jaar stelde Toyota op het salon van Los Angeles zijn plug-inhybride RAV4 voor. Vandaag gaat het doek van de versie voor onze markt. Die belooft een elektrisch rijbereik van meer dan 65 kilometer.
Lees verder

Toyota GR Supra krijgt nieuwe instapmotor
De Toyota GR Supra krijgt een nieuwe instapmotor: een viercilinder, die geleverd wordt door partner BMW. De basismotor moet niet alleen de prijs drukken, maar ook het verbruik en het gewicht.
Lees verder

Officieel: Bentley zwaait Mulsanne uit met 6.75 Edition (2020)
In de lente trekt Bentley de stekker uit zijn Mulsanne, maar niet na hem nog eens uit te zwaaien met een beperkte reeks. Nadien neemt de Flying Spur de rol van vlaggenschip over.
Lees verder

Interview: SsangYong op Autosalon Brussel 2020 (Gesponsord)
Videotipsautosalon brussel 2020, bms 2020 Wat SsangYong te vertellen heeft op het Autosalon van Brussel? We laten het Zuid-Koreaanse merk aan het woord! Wat SsangYong te vertellen heeft op het Autosalon van Brussel? We laten het Zuid-Koreaanse merk aan het woord! Model: Ssangyong
Lees verder

Toyota gaat succes Yaris boosten met crossover-derivaat
Het segment van de compacte crossover is immens populair. Denk maar aan de Renault Captur, Peugeot 2008 en 63 andere voorbeelden. Toyota springt nu ook op de kar door dit jaar nog een crossoverbroertje voor de Yaris op de markt te brengen. Een kind op de rand van geboorte... maar nog wel zonder naam.
Lees verder