donderdag 2 januari 2020

Autofans: SEAT op het Autosalon Brussel 2020: Cupra

AUTOFANS
SEAT op het Autosalon Brussel 2020: Cupra
Bij SEAT zijn het vooral aangepaste varianten en bijgewerkte versies die we te zien krijgen, in afwachting van de nieuwe Leon. Ook de Mii Electric is van de partij.
Lees verder

Rijtest: Citroën C5 Aircross 1.5 BlueHDi 130 (2020)
Na het pensioen van de C6 in 2012 etaleert de C5 Aircross zich als het nec plus ultra in het Citroën-gamma. Een excentrieke crossover die laatst nog gebombardeerd werd tot gezinswagen van het jaar. Tijd voor een nieuwjaarstest!
Lees verder

Porsche op het Autosalon Brussel 2020: Taycan-tijd
Porsche is het enige supercarmerk dat niet alleen te vinden is in Paleis 1 tussen de Dream Cars maar ook een gewone stand heeft op het autosalon.
Lees verder

Suzuki Swift Sport Katana rolt spierballen voor Tokio
Suzuki zal op het Tokyo Auto Salon - niet te verwarren met de Tokio Motor Show - een opgepompte Swift Sport voorstellen. Die Swift Sport Katana wordt gezegend met een bijna karikaturale widebodykit. Gekke Japanners...
Lees verder

Toyota belicht (nogmaals) Yaris met GR-opsmuk
Eind vorig jaar kregen we al een eerste plaatje te zien van de nieuwe generatie Yaris met GR-opsmuk. Met het Tokio Motor Salon om de hoek besloot Toyota wat extra plaatjes los te laten. Kan je geen volbloed GR Yaris betalen? Dan kom je in de buurt met deze Yaris GR Parts. Nu ja...
Lees verder