zondag 12 januari 2020

Autofans: Ssangyong's Saloncondities 2020 [sponsored]

AUTOFANS
Ssangyong's Saloncondities 2020 [sponsored]
Ssangyong komt naar het autosalon met een uitgedund gamma. Vrees echter niet, dat wil niet zeggen dat er minder kortingen te rapen zijn dan voordien.
Lees verder

Dit zijn de nieuwe EV's op het autosalon van Brussel! (2020)
Videotipsautosalon brussel 2020, bms 2020 Op zoek naar een elektrische auto? Goed nieuws! Want vanaf 2020 zal de markt overstelpt worden met nieuwe inzendingen. We gaan eens kijken op het autosalon van Brussel... Op zoek naar een elektrische auto? Goed nieuws! Want vanaf 2020 zal de markt overstelpt worden met nieuwe inzendingen. We gaan eens kijken op het autosalon van Brussel...
Lees verder

Autosalon Brussel 2020: Hyundai promoot 7 aandrijvingen
Hyundai heeft een aparte manier om het gamma te promoten. Niet één, twee of drie, maar liefst zeven aandrijvingen bieden ze aan in hun gamma. Die nemen we even onder de loep.
Lees verder

Alle Dream Cars van het autosalon Brussel (2020)
Jazeker, ook dit jaar kun je met een speciaal ticket weer de hele salonperiode terecht in Paleis 1 voor de Dream Cars Expo. Wij gaan eens kijken wat voor lekkers de Heizel dit jaar te bieden heeft.
Lees verder

Suzuki's Saloncondities 2020 [gesponsord]
Ook dit jaar weer heeft Suzuki haar Japan Deals klaar tijdens het autosalon. Saloncondities van hier tot in Tokio. Ook dit jaar zwaaien ze bij Suzuki weer met 5.000 euro korting op jouw nieuwe wagen.
Lees verder