maandag 13 januari 2020

Autofans: Tien Om Te Zien op het Autosalon van Brussel 2020!

AUTOFANS
Tien Om Te Zien op het Autosalon van Brussel 2020!
Videotipsautosalon brussel 2020, bms 2020 Live vanop het Autosalon van Brussel presenteren we Tien Om Te Zien! Met Wim Bervoets als je trouwe presentator. Start de show! Live vanop het Autosalon van Brussel presenteren we Tien Om Te Zien! Met Wim Bervoets als je trouwe presentator. Start de show!
Lees verder

Aston Martin schrapt Rapide E, is nieuwe geldschieter op het spoor
Vorig jaar nog groots aangekondigd, nu geschrapt: de elektrische Aston Martin Rapide E. Dat schrijft Autocar. Tegelijk zou de Britse constructeur een nieuwe investeerder op het spoor zijn. En niet zomaar de eerste de beste.
Lees verder

Herrijst Hummer volgende maand als elektrisch automerk?
Steeds meer geruchten in de wandelgang lijken er op te wijzen dat moederhuis GM een wederkeer van mythisch automerk Hummer plot. Niet meer met benzine slurpende gigantische SUV's in het aanbod, wel met EV's. Volgende maand zou de wederkeer wel eens kenbaar kunnen gemaakt worden tijdens de Super Bowl.
Lees verder

Mazda MX-30 in de spotlight op het Autosalon van Brussel (Gesponsord)
Videotipsautosalon brussel 2020, bms 2020 De Mazda MX-30 werd nog maar pas in Tokio voorgesteld maar staat nu al te blinken op het autosalon van Brussel. Redacteur Yves geeft je een spoedcursus over de elektrische visie van Mazda! INFO & E-TICKETS VOOR HET AUTOSALON VAN BRUSSEL! De Mazda MX-30 werd nog maar pas in Tokio voorgesteld maar staat nu al te blinken op het autosalon van Brussel. Redacteur Yves geeft je een spoedcursus over de elektrische visie van...
Lees verder

Officieel: Subaru Levorg STi Sport doet dromen van weleer (2020)
In Japan heeft Subaru het doek gehaald van de Levorg STi Sport. Een historische benaming in combinatie met een break: dat doet watertanden bij de Japanners. Maar Subaru houdt voorlopig nog de lippen op elkaar.
Lees verder