Doorgaan naar hoofdcontent

Autofans: Zaak Carlos Ghosn krijgt steeds meer Hollywood-allures

AUTOFANS
Zaak Carlos Ghosn krijgt steeds meer Hollywood-allures
De rechtszaak rond gevallen Nissan-topman Carlos Ghosn begint steeds meer op een Hollywoodfilm te lijken. De voormalig CEO wist te ontsnappen uit Japan en houdt zich nu koest in Libanon. Een ontsnapping waar maar liefst 3 maanden aan werd gewerkt.
Lees verder

5 redenen om naar het Autosalon Van Brussel te gaan!
Videotipsbms 2020 De hoogmis van de automobiel strijkt binnenkort weer neer in Brussel. Jawel, het is tijd voor het autosalon! De komende dagen trekken we alvast de hypetrain op gang met een reeks video's. Kwestie van onze stem al wat op te warmen tegen dat de Brussels Motor Show haar deuren opent! Meer info en E-tickets voor het autosalon? DEZE KANT OP! Het autosalon van Brussel loert om de hoek. Tijd dus om de hypetrain op gang te trekken! Aftrappen doen we alvast met 5...
Lees verder

Tesla op het Autosalon Brussel 2020: Volledig elektrisch
Bovenstaande titel mag dan wel de logica zelve lijken, behalve Tesla zijn er geen andere grote constructeurs die een volledig elektrisch gamma hebben staan.
Lees verder

Volkswagen ook in 2019 koning der Belgische inschrijvingen
2019 is officieel afgesloten en dat zorgt dat we stilaan interessante cijfers omtrent vorig jaar kunnen opsnorren. Het aantal inschrijvingen van nieuwe auto's in België bijvoorbeeld. Wie waren de grote winnaars? En wie de grote verliezers? Hoe dat Tesla het tegenwoordig? Tijd voor de cijfers!
Lees verder

Citroën: In 2020 elektrisch rijden bereikbaar voor iedereen
Citroën heeft in een vage teaservideo op haar sociale media aangekondigd dat het dit jaar elektrisch rijden voor iedereen bereikbaar wil maken. Daarbij kan wel eens gehint worden naar een nieuw low-budget EV-model. De terugkeer van de 2CV... maar dan met een andere missie?
Lees verder