donderdag 16 januari 2020

Autoweek: Abt onthult nieuwe onderdelen Volkswagen Transporter

Abt onthult nieuwe onderdelen Volkswagen Transporter
Verleden jaar ontving de zesde generatie van de Volkswagen Transporter een facelift. Nu onthult Abt zijn nieuwe producten voor het model. De Duitse tuner biedt motortuning, andere dempers en een velgenset.
Lees verder

Land Rover Discovery Sport plug-in ontvangt prijskaartjes
Zojuist konden we melden wat de plug-in hybride variant van de in 2018 aan een nieuwe generatie geholpen Range Rover Evoque moet opbrengen en nu kan AutoWeek ook exclusief melden wat de plug-in hybride smaak van de Land Rover Discovery Sport moet opbrengen.
Lees verder

Prijs Volkswagen T-Cross met 1.5 TSI bekend
AutoWeek kan exclusief melden welk bedrag Volkswagen in Nederland wil ontvangen voor de T-Cross met 1.5 TSI onder de kap. Slecht nieuws voor wie graag zelf de pook ter hand neemt: de topmotorisering is alleen te krijgen in combinatie met een automaat.
Lees verder

Mysterieus nieuw model Tesla duikt op in China
Tesla doet deze week uit de doeken wat het merk allemaal wil gaan doen in China en daarbij schotelt het plots een voor ons onbekende tekening voor. Het lijkt te gaan om een nieuw model, dat mogelijk in de nieuwe Chinese fabriek van de band gaat rollen.
Lees verder

Morgan Plus 4 als 70th Anniversary Edition
De eigenzinnige Engelse fabrikant Morgan viert dit jaar de zeventigste verjaardag van de Plus 4 en doet dat met een speciale 70th Anniversary Edition. Wie direct de portemonnee trekt om de nieuwe klassieker aan te schaffen, moeten we even tot bedaren brengen. De complete voorraad is al vergeven.
Lees verder

PSA noteert rode verkoopcijfers in 2019
Na merken en fabrikanten als de Volkswagen Group, BMW en Bentley volgt nu de PSA Groep. Waar verschillende merken de kurken laten poppen, is de stemming bij PSA hoogstwaarschijnlijk iets minder feestelijk.
Lees verder

Eerste Kennismaking - Toyota GR Yaris
Toyota schuift een zeer potente versie van de nieuwe Yaris naar voren, een zeer opmerkelijke en heftige hot hatchback die voorganger Yaris GRMN degradeert to 'slechts een leuke poging' om sportief te doen. Dít is de GR Yaris!
Lees verder