zaterdag 4 januari 2020

Autoweek: Aston Martin giet eigen saus over Airbus-helikopter

Aston Martin giet eigen saus over Airbus-helikopter
Airbus en Aston Martin presenteren samen de ACH130 Aston Martin Edition, een helikopter waar de Engelse sportwagenfabrikant zijn stempel op heeft gedrukt.
Lees verder

Vega EVX klaar voor Genève
Het in Sri Lanka gevestigde Vega Innovations brengt in maart de eerste uit het land afkomstige supercar mee naar de Autosalon van Genève: de Vega EVX.
Lees verder

Facelift Friday: Toyota HiAce
Wie nu naar de Toyota-dealer rent voor een bestelbus, krijgt daar het tweelingbroertje van een Franse besteller aangesmeerd. De ProAce is de opvolger van de aloude HiAce, die het dankzij een uitgebreide facelift tot 2012 heeft volgehouden.
Lees verder

Tesla produceerde 367.500 auto's in 2019
Tesla's productiecijfers van het vierde en daarmee laatste kwartaal van 2019 zijn bekend gemaakt. Het merk heeft zich flink uitgesloofd.
Lees verder

Audi A4 40 TFSI Avant vs. Mercedes-Benz C200 Estate - AutoWeek dubbeltest
Aan het duurdere eind van het D-segment is het dringen geblazen. Alle merken willen een graantje uit de premiumruif meepikken. Na drie jaar ziet Audi zich daarom al genoodzaakt om de A4 Avant te updaten. Weet hij zich staande te houden tegen landgenoot en tevens de maatstaf voor het segment; de Mercedes-Benz C-klasse?
Lees verder

Citroën C5 Aircross - Achteruitkijkspiegel
Michiel en Roy trappen het nieuwe jaar af in een Citroën C5 Aircross. Na het uitwisselen van de nodige beleefdheden ('Wat heb jij gedaan het oud en nieuw?') gaat het over de verkoopcijfers van 2019, met als opvallende merken Tesla, Lamborghini en Alfa Romeo. Ook komt voormalig Renault-Nissan-topman Carlos Ghosn ter sprake, die 'een Hugo de Grootje' deed en zo op spectaculaire wijze Japan wist te ontvluchten.
Lees verder

Back to Basics: Renault Captur (2020)
Ga er maar lekker voor zitten, want we hebben weer een échte crisisuitvoering in 'Back to Basics'. De nieuwe Renault Captur zul je niet vaak zien in z'n eenvoudigste vorm, maar het goede nieuws is dat deze crisis zich eenvoudig laat oplossen.
Lees verder