Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: De Kampeerauto van het Jaar is bekendgemaakt

De Kampeerauto van het Jaar is bekendgemaakt
Het Nederlandse publiek kiest campermodellen van Dreamer, Carado en Weinsberg tot NKC Kampeerauto van het jaar 2020. Dat maakte de NKC, Europa's grootste camperclub, bekend op de kampeerbeurs Caravana in Leeuwarden.
Lees verder

Plug-in hybride BMW X1 ontvangt prijskaartje
Eind september trok BMW het digitale doek van de X1 met een plug-in hybride aandrijflijn. Nu is ook bekend welk bedrag je minstens voor die X1 xDrive25e moet aftikken.
Lees verder

Vanafprijs BMW M2 CS is bekendgemaakt
De prijzenslag bij BMW houdt vandaag nog even aan, want na de basisprijzen voor de X5 en X6 M, instap 3-serie én plug-inhybride X1 weten we nu hoeveel de M2 CS moet gaan kosten.
Lees verder

135 miljoen euro boete voor Volkswagen in Canada
Volkswagen is door de Canadese rechtbank veroordeeld tot het betalen van een boete van zo'n € 135 miljoen. Je raadt het al, dit houdt verband met gerommel met dieselmotoren. Dat blijkt uit berichtgeving van Reuters.
Lees verder

RDW: Suzuki en Jeep schonden emissieregels
Jeep en Suzuki hebben emissieregels geschonden met de Grand Cherokee en de Suzuki Vitara, concludeert de RDW donderdag. Na verloop van tijd bleek de uitstoot van stikstofoxiden (NOx) door de modellen vele malen hoger te zijn dan toegestaan.
Lees verder

Maserati GranTurismo en GranCabrio komen als EV
Maserati bevestigt dat de nieuwe GranTurismo en de nieuwe GranCabrio de eerste modellen van het merk worden met een volledig elektrische aandrijflijn. We moeten nog wel even wachten voor we in een nieuwe generatie Maserati's kunnen rondzoemen. We verwachten het elektrische duo namelijk pas in 2021 op de markt.
Lees verder

Honda Civic 1.0 Turbo i-VTEC - Op de Rollenbank
Dat een moderne auto altijd wel zijn fabrieksopgave haalt, is mooi meegenomen. En dat een Japanner eigenlijk nooit teleurstelt op de rollenbank, geeft de burger eveneens moed. Maar dat er ooit een familielid van Thomas Hage hier het strijdtoneel verliet met 13 pk extra in de tas, maakt Hage pas echt strijdbaar. Deze week gaat zijn fonkelnieuwe Civic op de bank.
Lees verder