Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Dit waren de meest verkochte EV's van 2019

Dit waren de meest verkochte EV's van 2019
De markt voor elektrische auto's trok in 2019 enorm aan vanwege het groeiende aanbod, maar vooral ook vanwege het bijtellingsvoordeel. Dat de Tesla Model 3 de populairste was, weet je ongetwijfeld al. Tijd om eens te kijken welke modellen het verder goed deden.
Lees verder

Mercedes-Benz toont Vision AVTR Concept
Momenteel is in Las Vegas gadget- en technologiebeurs Consumer Electronics Show (CES) aan de gang en het is dat jaarlijks terugkerende evenement waar Mercedes-Benz de Vision AVTR Concept heeft gepresenteerd.
Lees verder

Hyundai presenteert 'vliegende auto'
De Consumer Electronics Show is een beurs vol luid klinkende toekomstmuziek en dus ziet Hyundai er het ideale podium in om zijn 'vliegende auto' op te presenteren.
Lees verder

Bugatti zet nieuwkomer onder doek
Bugatti lijkt grote plannen te hebben voor dit kakelverse kalenderjaar, zo laat het merk weten via een teaserafbeelding op de sociale kanalen.
Lees verder

Sony presenteert Vision-S in Las Vegas
Sony is wellicht niet de eerste fabrikant waarvan je een concept-car verwacht, maar de elektronicaproducten presenteert tijdens de Consumer Electronics Show in Las Vegas toch écht een showauto: de Vision-S.
Lees verder

Toyota toont stad uit de toekomst
Tijdens de techbeurs CES in Las Vegas komt fabrikant na fabrikant met nieuwe prototypes van concept-cars. Toyota pakt het iets groter aan en laat de eerste beelden van zijn toekomstige stad zien. Waar het nu nog geïllustreerde foto's en schetsen zijn, komt de stad er binnen korte tijd ook daadwerkelijk.
Lees verder

Aston Martin waarschuwt voor forse winstdaling
Aston Martin waarschuwt dinsdag dat de jaarwinst met meer dan 45 procent zal dalen. Het merk trok in november al aan de bel vanwege "lastige handelsomstandigheden" in het Verenigd Koninkrijk en Europa en een tegenvallende vraag naar het nieuwe Vantage-model.
Lees verder