Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Ionity's snellaadprijzen schieten omhoog

Ionity's snellaadprijzen schieten omhoog
Bij het snellaadnetwerk van Ionity moet voortaan - net als elders - per kilowattuur worden betaald . Het voorheen geldende introductietarief van 8 euro per laadsessie gaat daarmee op de schop.
Lees verder

Facelift Friday: Lada Samara
Tegenwoordig lijkt er op de West-Europese automarkt nog maar nauwelijks ruimte voor pretentieloze budgetauto's, maar enkele decennia geleden wist het Russische Lada nog menig Nederlander te verleiden. Dat deed het op het laatste met de Samara, een auto die de Europese koper gedurende z'n carrière letterlijk tegemoetkwam.
Lees verder

Jaguar Land Rovers nieuwe stoelen verminderen gezondheidsklachten
De onderzoeksafdeling van Jaguar Land Rover komt wederom met een bijzondere nieuwe techniek en heeft een autostoel ontwikkeld die het lichaam het idee kan geven dat het aan het wandelen is. Dit zou de fysieke gezondheid van veelrijders ten goede komen.
Lees verder

Tesla-bestuurders kopen onbedoeld peperdure update
Je kent het wel: een app op de smartphone krijgt een update en snel duik je erin om alle nieuwigheden uit te pluizen. Bij sommige Tesla-bestuurders werd een dergelijke zoektocht pasgeleden een dure grap.
Lees verder

Renault Captur vs. Volkswagen T-Cross - Dubbeltest
Terwijl sommige concurrenten pas net present zijn in deze klasse, gaat de Renault Captur vrolijk de tweede generatie in. Of de auto zijn voorsprong weet te behouden, mag hij bewijzen tegenover een laatkomer
Lees verder

Michael Bloomberg: 'Alle nieuwe auto's elektrisch in 2035'
De Democratische presidentskandidaat Michael Bloomberg wil dat vanaf 2035 alle nieuw verkochte auto's in de VS elektrisch zijn.
Lees verder

Mercedes-Benz GLS 400d - Achteruitkijkspiegel
Nic en Cornelis spiegelen deze week vanuit een Mercedes-Benz GLS, een groot rijbewijs hebben ze voor die mastodont nog net niet voor nodig. De mannen vinden wat van vliegschaamte, staan stil bij het nieuws dat Bentley stopt met de Mulsanne en verschillen van mening over het design van Toyota.
Lees verder