Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Kia belicht elektrische toekomst

Kia belicht elektrische toekomst
Met 'Plan S' presenteert Kia zijn vooruitblik naar een elektrische toekomst. Het merk spreekt van een heuse transitie naar gestekkerd rijden en mobiliteitsoplossingen. Hier is een miljarden investering bij gemoeid.
Lees verder

Genesis presenteert de GV80
Het Zuid-Koreaanse Genesis heeft zijn allereerste SUV de wereld ingeslingerd, want het presentatiedoek is van de GV80 getrokken. Eindelijk, kunnen we wel stellen, want de Koreaan lekte de afgelopen tijd al meermaals uit tijdens een intensieve teasercampagne.
Lees verder

Ford Bronco voor het eerst ingepakt op pad
Er keert een bekende naam terug op de Amerikaanse wegen: de Ford Bronco maakt zijn rentree. Niet alleen de oude naam zien we terug, want ook de lijnen van de oer-Bronco zijn duidelijk aanwezig bij dit testexemplaar.
Lees verder

Domper voor Genève: meer merken afwezig
Helaas is het een trend aan het worden dat grote autobeurzen steeds minder merken onder hun dak hebben. De Geneva International Motor Show moet het dit jaar weer met minder aanwezigen doen, nu ook vrijwel de hele PSA Group en Ford verstek laten gaan.
Lees verder

Autovakantie niet langer het meest populair
Van oudsher kiest Nederland de auto als het ideale vervoersmiddel om mee op vakantie in het buitenland te gaan, maar dat is voor het eerst in de geschiedenis niet meer het geval. Vliegvakanties waren in 2019 populairder.
Lees verder

Steeds meer 'wandelaars' op de snelweg
Af en toe duiken er wel eens gekke verhalen op van voertuigen op de snelweg die daar niet thuishoren. Het blijkt echter ook steeds vaker voor te komen dat er mensen volledig zonder vervoer op de snelweg ronddolen.
Lees verder

Wissel van de wacht bij top Citroën en DS
Een deel van PSA's portfolio kan sinds vandaag op een nieuwe CEO rekenen, want zowel bij DS als bij Citroën gaan vandaag twee nieuwe leiders aan de top van start met hun werkzaamheden.
Lees verder