Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: 'Naast nieuwe Outlander ook compactere nieuwe SUV'

'Naast nieuwe Outlander ook compactere nieuwe SUV'
Mitsubishi staat een druk jaar te wachten, want een geheel nieuwe Outlander is al even geleden bevestigd voor 2020. Er is echter meer nieuws, want deze plug-inhybride SUV krijgt er volgens het merk volgend jaar een gestekkerde compactere broer bij.
Lees verder

'Ierland verbiedt diesel en benzineauto's per 2030'
Ierland komt volgens lokale nieuwszenders met een rigoureuze maatregel: de regering zou namelijk bezig zijn met een nieuw plan om per 2030 de verkoop van auto's op fossiele brandstoffen te verbieden.
Lees verder

Eindejaarsvideo 2019 deel 10 - Mazda CX-30
De laatste terugblikvideo op de laatste dag van het jaar, van het decennium en waarmee doen we dat? Met een Mazda CX-30, ook nog eens voorzien van de SkyActiv-X-motor. Dat waren de twee speerpunten van het merk. Stephan Vermeulen en Lars Krijgsman kijken terug die zaken maar ook op de hoogtepunten van eerstgenoemde.
Lees verder

Vooruitblik 2020: Een bijzonder F1-seizoen op komst
In 2020 bestaat het wereldkampioenschap Formule 1 alweer 70 jaar en het belooft een interessant jubileumjaar te worden. Niet in de laatste plaats omdat de F1 ook Nederland weer aandoet. Voor 'onze' Max Verstappen wacht daarbij misschien wel zijn meest kansrijke seizoen. Genoeg om naar uit te kijken.
Lees verder

Dit was 2019: artikelen met de meeste reacties
Waar wij veel tekst bij elkaar typen, kunnen de trouwe bezoekers er ook wat van. Sommige nieuwsberichten kunnen op een kleine aanhang van volgers en daarmee reageerders rekenen, andere onderwerpen zijn goed voor tientallen, zo niet honderden, reacties. We sluiten de rits aan jaaroverzichten af met de lijst waar jullie misschien wel het meest benieuwd naar zijn: deze artikelen kregen namelijk de meeste reacties!
Lees verder

Genesis zet GV80 in het duister
Genesis heeft een eerste set afbeeldingen getoond waarop de het merk zijn eerste SUV aan de wereld laat zien. De luxedivisie van Hyundai is daarbij helaas vergeten het licht aan te doen.
Lees verder

Iets meer personenauto's verkocht in 2019
Vorig jaar zijn in Nederland 446.114 nieuwe personenauto's verkocht en daarmee zijn er in 2019 marginaal meer sleuteltjes overhandigd dan het jaar ervoor, zo blijkt uit cijfers die Bovag, Rai Vereniging en RDC vandaag vrijgegeven.
Lees verder