Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: 'Nieuwe Ford Mondeo komt volgend jaar'

'Nieuwe Ford Mondeo komt volgend jaar'
De levensloop van de huidige Ford Mondeo wordt met nog één jaar verlengd, want voor volgend jaar heeft Ford de onthulling van een gloednieuwe generatie in de agenda staan. Dat blijkt uit nieuwe documenten die zijn opgedoken.
Lees verder

Ford Puma ST komt nog dit jaar
Ford levert de hagelnieuwe Puma met twee vermogensvarianten van de 1.0 Ecoboost-benzinemotor. Goed nieuws voor wie met z'n rechtervoet meer vermogen wil aansturen: de Puma ST komt nog dit jaar!
Lees verder

Minister ziet niets in 'vrouwelijke verkeersborden'
Je zal er waarschijnlijk nog nooit bij stil hebben gestaan, maar een PvdA-raadslid in Eindhoven wel: waarom staan er geen vrouwen op verkeersborden? Minister van Nieuwenhuizen en de betrokken instanties hebben er geen boodschap aan.
Lees verder

Aantal autodiefstallen daalt verder
Goed nieuws: er zijn wederom minder auto's gestolen. Daarmee wordt de dalende trend doorgezet. Opvallend genoeg worden er wel meer jongere auto's gestolen dan voorheen.
Lees verder

TDF gaat aangepaste voormalige F1-auto's verkopen
Tal van merken hebben in de loop der jaren geprobeerd de Formule 1-ervaring naar de gewone sterveling te brengen. Niets zal echter zo dichtbij komen als een échte oude F1-auto die is aangepast voor gebruik door schatrijke mensen die enkel konden dromen van de topklasse van de autosport. Daar komt TDF nu mee.
Lees verder

Neuron EV toont eerste personenauto
Het kakelverse Neuron EV breidt zijn beoogde portfolio uit met een nieuw model: de Vega. Het bedrijf laat al enkele afbeeldingen van zijn elektrische cross-over zien.
Lees verder

Skoda warmt op met Vision In
Tijdens de Auto Expo 2020 in het Indiaanse New Delhi toont Skoda de Vision In. De concept-car belooft een compacte cross-over te zijn die speciaal voor de Indiaanse markt wordt ontwikkeld en laat zich nu in een teaservideo zien.
Lees verder