Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Opel Insignia GSi keert in vernieuwde vorm terug

Opel Insignia GSi keert in vernieuwde vorm terug
De komst van de gefacelifte Insignia gaat hand in hand met de terugkeer van de benzinegestookte GSi-smaken. Opel trekt vandaag het digitale doek van de vernieuwde Insignia GSi, een auto die zowel beschikbaar komt als Grand Sport en als Sports Tourer.
Lees verder

'Tien procent leaserijders stopt dit jaar met bijtellen'
Opvallend nieuws. Volgens Vereniging Zakelijke Rijders (VZR) kiest tien procent van de zakelijke rijders er dit jaar voor om te stoppen met bijtellen en hun privékilometers dat met de leaseauto gereden wordt te beperken tot 500 stuks.
Lees verder

Volvo introduceert XC40 met T2-instapmotor
Met het komende einde van de V40 geldt de opgehoogde XC40 voortaan als instapper. Tot voor kort gold de T3 als instapversie, maar daarboven wordt nu een nieuwe versie geparkeerd.
Lees verder

McLaren 720S Spider verbouwd door Novitec
Novitec heeft plaatjes gedeeld van zijn N-Largo-pakket voor de 720S Spider. Niet alleen optisch, maar ook motorisch pakt de Duitse tuner de McLaren aan. De auto groeit in de breedte met 13 centimeter en krijgt er vermoedeljik 71 pk bij.
Lees verder

2019 in cijfers: Japanse autoverkopen
De kalender staat inmiddels bijna een week op 2020, maar toch blikken we ook vandaag nog even terug op 2019. We zagen de Japanse automarkt met je door, want vorig jaar was daar een dappere kei-car de best verkochte personenauto.
Lees verder

Lightyear belooft nu al komst volgend model
Nog voordat het Nederlandse Lightyear goed en wel zijn eerste model productieklaar heeft gemaakt, belooft de zonneautoproducent nu al de komst van een volgend model. Deze zal vooral minder gaan kosten.
Lees verder

Dacia onthult nieuwe bi-fuel-motor
Morgen gaat de Autosalon van Brussel van start en ook Dacia zal aanwezig zijn. Het merk brengt nieuws mee, want het van oorsprong Roemeense Dacia onthult er zijn nieuwe ECO-G motor.
Lees verder