Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Perodua Bezza onder het mes

Perodua Bezza onder het mes
Vandaag gluren we weer over de grens om te zien wat aldaar te koop is. We komen uit in Maleisiƫ, het land waar het in Europa nauwelijks bekende Perodua de gefacelifte Bezza heeft gepresenteerd. Dat behoeft uitleg!
Lees verder

Appen met telefoon in houder net zo gevaarlijk
Appen achter het stuur is ten strengste verboden, maar volgens de wet mag de telefoon wel al rijdend worden gebruikt als deze in een houder is geplaatst. Nieuw onderzoek wijst echter uit dat het voor de verkeersveiligheid geen verschil uitmaakt: beide vormen zijn levensgevaarlijk.
Lees verder

GMC Canyon AT4 klaar voor de blubber
GMC presenteert een extra stoere uitvoering van zijn kleinste pick-up. De Canyon wordt in AT4-pak gehesen en daarmee is de auto volgens zijn scheppers klaar voor het betere offroadwerk.
Lees verder

Volkswagen realiseert recordafzet over 2019
Volkswagen heeft zijn jaarcijfers gepubliceerd. Wat blijkt? In 2019 leverde het merk wereldwijd meer auto's dan ooit: 6,28 miljoen stuks. Vooral zijn thuismarkt groeide, want VW verkocht in Duitsland 5,3 procent meer auto's dan in 2018.
Lees verder

Toyota en Lexus realiseren sterke Europese groei
Vandaag presenteren Toyota en Lexus hun Europese cijfers over 2019. Daaruit blijkt dat het merk goede zaken doet op ons continent. De combinatie verkocht namelijk voor het eerst sinds 2008 meer dan 1 miljoen auto's en Lexus boekte zelfs een record.
Lees verder

Chinese autoverkoop krimpt en blijft krimpen
De tijd dat de bomen in autoland China tot oneindige hoogten konden groeien, lijkt tot een eind gekomen. Vorig jaar werden in het land ruim 8 procent minder nieuwe auto's verkocht dan in 2018 en ook voor 2020 wordt een afname verwacht.
Lees verder

Maserati stoft speciale Royale editie af
Maserati's nieuws omvat de laatste tijd vooral speciale edities van bestaande modellen. De Italianen stoffen nu een oude excentrieke editie af en dopen het huidige gamma hierin onder.
Lees verder