donderdag 2 januari 2020

Autoweek: Renault Zoe - Occasion aankoopadvies

Renault Zoe - Occasion aankoopadvies
De lusten van een gebruikte EV kopen heeft ontegenzeggelijk zijn voordelen. Onderhoud en vaste lasten zijn er bijvoorbeeld nauwelijks. Maar bij de Renault Zoe, die overigens weinig structurele klachten kent, zit er wel een addertje onder het gras.
Lees verder

Mercedes-Benz teaset extreme AMG GT 4-Door Coupé
Mercedes-AMG heeft 2019 afgesloten met een video waarin het in hoog tempo voornamen voorbij laat komen van z'n medewerkers die bedankt worden voor hun inzet. De video lijkt daarnaast ook nog eens interessant nieuws te bevatten.
Lees verder

Suzuki met verbrede Swift Sport Katana naar Tokio
Suzuki laat alvast drie van de nieuwkomers zien die het meebrengt naar de Tokyo Auto Salon. Een ervan is de Swift Sport Katana Edition, een versie die meer is dan de Swift Sport Katana die we in Nederland kennen.
Lees verder

Amerikaanse Aptera maakt doorstart
Kennen we hem nog, de naam Aptera? De stekker werd er bij deze kleine autobouwer in het vorige decennium nog uitgetrokken, maar krijgt nu toch nog een nieuwe kans. Deze keer weer letterlijk met een stekker, want de Aptera is -uiteraard- elektrisch.
Lees verder

Bosch werkt aan lidarsysteem voor autonome auto's
Bosch ontwikkelt lidarsensoren voor zelfrijdende auto's die betaalbaar moeten zijn voor autofabrikanten. Lidarsystemen kunnen de omgeving tijdens het rijden in hoge resolutie in 3D in kaart brengen.
Lees verder

Prijzen Renault Master Z.E. bekend
AutoWeek kan exclusief melden welke bedragen Renault minstens wil ontvangen voor de volledig elektrische variant van de vorig jaar vernieuwde Master.
Lees verder

'In koffer weggesmokkelde' Ghosn gaat verhaal doen
Vlak voor de jaarwisseling dook de in Japan vastgehouden voormalig Renault-Nissan-baas Carlos Ghosn op in Libanon. Ghosn ontvluchtte Japan naar verluidt in een 'koffer voor muziekinstrumenten' en kwam via Turkije in Libanon terecht. Nu hij daar is, laat hij er direct geen gras over groeien.
Lees verder