Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Toyota kondigt nieuwe compacte SUV aan

Toyota kondigt nieuwe compacte SUV aan
Het feest bij Toyota is vandaag nog niet voorbij, want het merk komt met nóg een primeur. Voor het eerst krijgen we een teken van leven van een gloednieuwe compacte SUV.
Lees verder

Nederlandse vanafprijs Lexus UX 300e bekend
Onlangs zagen we Lexus' eerste volledig elektrische model voor het eerst; de Lexus UX 300e Electric. De EV-variant van de in 2018 verschenen cross-over komt dit jaar naar Nederland en Lexus maakt nu de belangrijkste cijfers bekend.
Lees verder

Dit kost de Volkswagen Golf
Volkswagen opent vandaag de orderboeken van de hagelnieuwe Golf. Wie er nu een besteld, krijgt medio maart de sleutels in zijn handen gedrukt.
Lees verder

'Ruim vierduizend banen op de tocht bij Opel'
Opel gaat mogelijk tot 4.100 arbeidsplaatsen schrappen. De eerste 2.100 banen verdwijnen de komende vijf jaar, waarna er tot 2029 nog eens 2.000 mensen de deur uit moeten bij het Duitse merk. Dat meldt een ingewijde tegenover persbureau Bloomberg.
Lees verder

Gelekt: Volkswagen Arteon Shooting Brake
De reguliere Volkswagen Passat wordt ondertussen alweer even bijgestaan door de luxere Arteon, maar de Passat Variant had het rijk nog voor zichzelf. Tot binnenkort, want de Wolfsburgers werken hard aan een Arteon Shooting Brake.
Lees verder

Eerste kennismaking - Mazda MX-30
Ook Mazda waagt zich nu aan z'n eerste elektrische auto. Geheel in eigen stijl natuurlijk, want het merk heeft een reputatie hoog te houden. Nic de Boer neemt je mee in de wondere wereld van de MX-30
Lees verder

Hyundai Kona Electric krijgt grotere actieradius
De Hyundai Kona Electric is een elektrische cross-over die in de beide smaken waarin hij leverbaar is beschikt over een zeer bruikbare actieradius. Goed nieuws voor wie de elektrische Kona heeft laten staan omdat hij toch nét die laatste kilometertjes reikwijdte miste: die kilometers komen er straks bij!
Lees verder