Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Verkoopcijfers 2019: Renault levert in

Verkoopcijfers 2019: Renault levert in
Na meerdere concurrenten laat nu ook Renault weten hoe ze 2019 heeft afgesloten. Om maar met de deur in huis te vallen: dat gebeurt met negatieve cijfers. Een dalende vraag naar auto's buiten Europa is hier de grote boosdoener.
Lees verder

Bizar: Laffite X-Road
Het in Los Angeles gevestigde en in 2017 uit de grond gestampte Laffite Supercars heeft een wel heel opmerkelijk model gepresenteerd: de X-Road. In feite hebben we te maken met een hoogpotige supercar die de tijden van de Mega Track uit de jaren negentig doet herleven.
Lees verder

In beeld: gefacelifte Skoda Rapid Spaceback
Tijd voor weer wat internationale verwarring die veroorzaakt is door de Volkswagen Groep. In China heeft Skoda namelijk een grondig vernieuwde Rapid Spaceback gepresenteerd.
Lees verder

AutoWeek-lezer spot: Kia Sorento
Kia werkt aan een hagelnieuwe Sorento en het is die auto die door AutoWeek-lezer Theo Boskma op de gevoelige plaat is vastgelegd. Via deze weg willen wij Theo uiteraard hartelijk danken voor zijn ingezonden foto's!
Lees verder

Opel Ampera-e straks ook als Buick
De auto die wij in Nederland als Opel Ampera-e kennen, gaat in de Verenigde Staten als Chevrolet Bolt door het leven. Het elektrische duo krijgt er in China een tweelingbroer van Buick bij: de Velite 7.
Lees verder

TU-ecomotive toont afvalauto Luca
In Eindhoven heeft het TU-ecomotive studententeam Luca gepresenteerd. Dit sportieve gele autootje belicht de visie van de studenten: we moeten met z'n allen beter omgaan met afval.
Lees verder

Volkswagen koopt 20 % Chinese accuproducent Guoxuan
Voor het eerst wordt Volkswagen (deels) eigenaar van een accuproducent. Het merk koopt namelijk 20 procent van Guoxuan High-tech Co Ltd voor grofweg 560 miljoen dollar, zo meldt persbureau Reuters. Met behulp van de productiecapaciteit van Guoxuan wil VW zijn Chinese EV-verkoopcijfers opkrikken.
Lees verder