vrijdag 7 februari 2020

Autofans: Ferrari verkocht afgelopen jaar historisch aantal auto’s

AUTOFANS
Ferrari verkocht afgelopen jaar historisch aantal auto's
In 2019 bracht Ferrari welgeteld 10.131 auto's aan de welgestelde man. Voor het eerst overschreed het Italiaanse merk daarmee de kaap van de 10.000 auto's.
Lees verder

Toyota blijft geloven in klassieke Aygo
Het A-segment, dat van de kleine stadsauto, staat stevig onder druk. Kleine winstmarges en stevige investeringen om ze te laten beantwoorden aan de uitstootnormen zorgen ervoor dat steeds meer constructeurs geen opvolging meer voorzien. Behalve Toyota.
Lees verder

UAZ Bukhanka Trophy en Expedition brengen SUV's aan het huilen
Moderne SUV's en crossovers zien eruit alsof ze elke hindernis aankunnen, in de praktijk blijven ze meestal veilig binnen de platgereden paden. Daar lachen ze in Rusland eens goed mee, want daar hebben ze sinds 1965 de UAZ 452. Die krijgt nu een speciale reeks, die ook bij ons verkrijgbaar is.
Lees verder

Tesla: Model Y haalt officieel EPA-rijbereik van 505 kilometer
Het Amerikaanse Environmental Protection Agency heeft het rijbereik van de Tesla Model Y officieel vastgelegd op 315 mijl, zo'n 505 kilometer. Dat is goed nieuws voor het WLTP-rijbereik, dat traditioneel iets hoger ligt.
Lees verder

Poppy vernieuwt volledige wagenpark, gaat in zee met Seat
De aanbieder van deelauto's Poppy gaat zijn volledige wagenpark vernieuwen. De VW e-Golf en Audi A3 g-tron gaan dus uit roulatie, en worden onder meer vervangen door Seats.
Lees verder