Doorgaan naar hoofdcontent

Autofans: Uit-tip: Flanders Collection Cars [15 & 16/2]

AUTOFANS
Uit-tip: Flanders Collection Cars [15 & 16/2]
Nog niets te doen, komend weekend, en is zo'n Love Bug Parade niet zo jouw ding? Dan kan je nog altijd afzakken naar Flanders Expo om wat oude wagens te gaan bekijken.
Lees verder

Hey Kia, waar blijft die Stinger PHEV?!
Als het aankomt op alternatieve aandrijving is het Zuid-Koreaanse Kia momenteel on a roll. Het heeft zelfs zowat de meest interessante plug-in (Kia Ceed SW PHEV) en EV (e-Niro) op de markt voor mensen met een beperkt budget. Alleen... waar blijft die Stinger PHEV nou, Kia?!
Lees verder

Rijtest: Mercedes-AMG CLA 35 4Matic Shooting Brake (2020)
Sinds kort rijdt Mercedes het gat tussen zijn gewone modellen en de extreme AMG-versies dicht met 'lichtere' AMG-varianten. Is deze CLA 35 meer dan een "AMG light"? Wij zoeken het uit aan de hand van zijn populaire Shooting Brake-versie.
Lees verder

De digitale zijspiegels van Lexus komen er eindelijk aan
Toen Lexus eind 2018 zijn nieuwe ES voorstelde, gebeurde dat met digitale camera's als zijspiegels. De wetgeving was bij ons nog niet helemaal rond om zoiets op de openbare weg toe te laten, maar ruim een jaar later komen ze er eindelijk aan. Al is er nog een kleine 'maar' aan verbonden...
Lees verder

Overweegt Porsche instapmodel onder 718 Boxster en Cayman?
Porsche zou de basis aan het leggen zijn voor een nieuw instapmodel, dat onder de 718 Boxster en Cayman in het gamma moet komen. Naar eigen zeggen zou het een opvolger worden van de 914 en 924, al ligt er ook een andere piste op tafel.
Lees verder