Doorgaan naar hoofdcontent

Autofans: What’s up, doc? Nieuwe BMW 4 Reeks gelekt met imposante nieren

AUTOFANS
What's up, doc? Nieuwe BMW 4 Reeks gelekt met imposante nieren
Met de Concept 4 probeerde BMW de schok al te verzachten, maar deze gelekte foto's lijken te bewijzen dat de Beiers voet bij stuk houden: de nieuwe 4 Reeks krijgt eenzelfde imposante radiatorrooster als de 7 Reeks en X7.
Lees verder

Dit is de nieuwe Audi S3! (306 pk)
Ecologie mag dan wel de boventoon voeren in het huidige autolandschap, Audi besluit de komst van haar nieuwe generatie A3 aan te kondigen via de sportieve S3! Wat we nu al te weten krijgen over de vierde generatie van de sportieveling?
Lees verder

Volkswagen Polo Sedan ploegt opgefrist voort
Wij zijn hem wellicht al lang vergeten, maar in sommige landen wordt hij nog steeds verkocht: de vierdeursversie van de VW Polo. In Rusland bijvoorbeeld, waar hij een modern en niet onaantrekkelijk jasje aangemeten krijgt.
Lees verder

Officieel: Ford GT krijgt meer vermogen en Akrapovic-uitlaat (2020)
Ford heeft zijn supercar een update gegeven voor het nieuwe modeljaar. De GT ziet zijn vermogen toenemen van 647 naar 660 pk en krijgt voortaan standaard een titanium Akrapovic-uitlaat.
Lees verder

BAC Mono One is uiterst gelimiteerd afscheidscadeau
Over enkele weken neemt Briggs Automotive Company afscheid van zijn Mono, om hem op het salon van Genève te vervangen door... de nieuwe Mono. De eerste generatie wordt uitgezwaaid met een speciale reeks, de One, die beperkt is tot drie exemplaren.
Lees verder