Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Batterijentekort noodzaakt Audi tot productiestop elektrische e-tron

Batterijentekort noodzaakt Audi tot productiestop elektrische e-tron
Audi heeft de productie van de volledig elektrische e-tron onderbroken vanwege een tekort aan accupakketten. Dat bevestigt een woordvoerder maandag tegenover persbureau Bloomberg.
Lees verder

Prijzen Mercedes-Benz GLE Coupé bekend
In de tweede helft van vorig jaar stelde Mercedes-Benz een nieuwe generatie van de GLE Coupé aan de wereld voor. AutoWeek kan als eerste melden welke bedragen er op de prijskaartjes zijn geschreven.
Lees verder

Volkswagen Touareg R is 462 pk sterke plug-in
Volkswagen voegt voor het eerst in jaren weer een sportieve topversie toe aan het leveringsgamma van de Touareg. De grootste SUV die het merk in Europa verkoopt is er nu namelijk als Touareg R, en het is ook nog eens een plug-in hybride!
Lees verder

Reclame-commissie verbiedt reclame over rijbereik Opel Ampera-e
Opel Nederland mag in zijn reclame-uitingen voor de volledig elektrische Opel Ampera-e niet meer claimen dat het voertuig dankzij een "zorgeloze actieradius" van Amsterdam naar Maastricht en weer terug kan rijden. Dat heeft de Reclame Code Commissie (RCC) besloten.
Lees verder

Nieuwe BMW 4-serie Cabrio trotseert de kou
De gloednieuwe BMW 4-serie is de afgelopen tijd vooral in Coupé-gedaante voorbij gekomen, maar nu is ook de Cabrio weer naar buiten gestuurd. In de sneeuw draait de open versie de nodige proefkilometers, met de stoffen kap dicht om de kou buiten te houden.
Lees verder