Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: McLaren test hybride Sports Series-opvolger

McLaren test hybride Sports Series-opvolger
McLaren werkt hard aan een opvolger voor de Sports Series. De vervanger van de 540, 570 en 600 strekt zijn benen, vermomd als de huidige Sports Series.
Lees verder

Ford verwacht Europese CO2-boete te ontlopen
De Europese Unie legt autofabrikanten die volgend jaar niet aan de flink verscherpte CO2-normen voldoen fikse boetes op. Ford leek er daar één van te gaan worden, maar het merk zelf ziet het met vertrouwen tegemoet.
Lees verder

Karmann Dexter: met 4WD op wintersport
Bij Eura Mobil bouwen ze naast hun eigen kampeerauto's ook de wagens van Forster en de buscampers van het merk Karmann/Mobil: deze Koning voor de wintersport is het resultaat.
Lees verder

Nieuwe Kia Carnival maakt eerste kilometers
De Kia Carnival is hier in Nederland al jaren uit het aanbod weg, maar in andere oorden vinden de Zuid-Koreanen nog genoeg klanten voor de MPV. De volgende generatie is nu voor het eerst tijdens testwerk aangetroffen.
Lees verder

Volvo boekt verkooprecords en meer winst
Het gaat voorspoedig met Volvo. Over 2019 boekte het Zweedse merk weer een verkoop- en winstgroei ten opzichte van een jaar eerder. Er werd ook een nieuw verkooprecord bereikt.
Lees verder

Ford GT krijgt kleine update
Ford heeft zijn sportiefste auto, de GT, eens onder een vergrootglas gelegd. De uitkomst is een subtiele update op verschillende vlakken.
Lees verder

Actieradius Tesla Model Y flink hoger dan verwacht
De Tesla Model Y, die ergens in de komende maanden al aan de eerste Amerikaanse klanten wordt geleverd, heeft een officiële EPA-rating gekregen. Het geschatte bereik ligt nog wat hoger dan aanvankelijk werd gesteld.
Lees verder