Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Mercedes-AMG test GT 4 Door-coupé met elektrokracht

Mercedes-AMG test GT 4 Door-coupé met elektrokracht
De Mercedes-AMG GT 4-Door Coupe komt op den duur met een deels elektrische aandrijflijn. Dat wordt een plug-inhybride die qua vermogen nog een stuk boven de huidige topversie staat. De spionagefotograaf legde een in de sneeuw testend prototype van die versie vast.
Lees verder

Polestar Precept Concept is voorbode nieuw model
Polestar brengt een nieuw studiemodel mee naar Genève. De showauto heet Precept en dient als vooruitblik op een derde model.
Lees verder

Skoda Octavia zevenmiljoen keer geproduceerd
Skoda heeft met de Octavia een nieuwe productiemijlpaal bereikt. In 61 jaar tijd zien zevenmiljoen Octavia's het levenslicht.
Lees verder

Meest populaire occasion van Europa onttroond
De meest populaire occasion van Europa was al elf jaar lang de BMW 3-serie. Nu niet meer, want de Volkswagen Golf heeft de koppositie overgenomen.
Lees verder

Nieuwe Volkswagen Caddy in beeld
Volkswagen werkt achter de schermen hard aan een volledig nieuwe generatie van de Caddy. Helaas voor Volkswagen is die nieuwkomer voor z'n geplande onthulling al online opgedoken.
Lees verder

Lexus: 'We moeten voorbereid zijn op iets anders dan SUV's'
Koji Sato, sinds vorige maand COO en President van Lexus, ziet een toekomst voor zich waarin cross-overs en SUV's mogelijk minder belangrijk worden. Dat blijkt uit een interview dat Automotive News met de topbestuurder heeft gehouden.
Lees verder

Levensduur auto's in Nederland opnieuw gestegen
Auto's gaan steeds langer mee in Nederland. In 2019 steeg de gemiddelde sloopleeftijd opnieuw en nam ook het aantal gesloopte auto's af.
Lees verder