Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Met welke zakenauto kom je goed voor de dag?

Met welke zakenauto kom je goed voor de dag?
Een zakenauto mag representatief zijn, zeker in het hogere segment. Wanneer we kijken naar de Lease Top 10 in het premiumsegment zien we dat zakelijke rijders een paar merken prefereren.
Lees verder

'Einde nadert voor Alfa Romeo Giulietta'
Je slaat mogelijk stijl achterover van verbazing, maar wist je dat de Alfa Romeo Giulietta nog altijd gewoon in productie is? Alfa's compacte middenklasser is al een decennium onder ons. Naar verluidt houdt het nu toch echt bijna op.
Lees verder

'Snelheidscontroles hebben amper effect'
Snelheidscontroles zijn in het leven geroepen om weggebruikers in het gareel te houden, maar dat werkt alleen op het moment dat er ook werkelijk gecontroleerd wordt. Dat blijkt uit Duits onderzoek. Na een controle, is er volgens het onderzoek geen blijvend effect.
Lees verder

Porsche denkt hardop na over model onder 718
Sinds jaar en dag is de Porsche 718 (Cayman en Boxster) de meest betaalbare sportieve keuze die Porsche biedt. Voorheen waren er echter al meer échte 'budget-Porsches' en het bedrijf sluit niet uit daar ooit weer mee te komen.
Lees verder

Opels ontwerper Erhard Schnell is niet meer
Een Opel zonder Erhard Schnell zou een Opel met een stuk minder smakelijk getekende historische auto's zijn. In pakweg veertig jaar ontwierp de Duitser succesnummers als de Opel GT, Manta en eerste Corsa. Op 92-jarige leeftijd heeft Schnell zijn potlood definitief neergelegd.
Lees verder

Fiat Strada in beeld!
Fiat heeft een nieuwe teaserafbeelding laten zien waarop meer te zien is van zijn op stapel staande nieuwe pick-up voor de Zuid-Amerikaanse markt. Onze vermoedens worden bevestigd: het gaat om de hagelnieuwe Strada.
Lees verder

Prijs BMW 2-serie Gran Coupé 216d bekend
BMW breidt de prijslijst van de kakelverse 2-serie Gran Coupé uit met een nieuwe dieselversie: de 116d.
Lees verder