Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: 'Nieuwe Ford Focus RS laat flink op zich wachten'

'Nieuwe Ford Focus RS laat flink op zich wachten'
Net zoals bij de voorgaande generaties werkt Ford wederom aan een extra pittige RS-versie van de Focus. Door alle nieuwe CO2-uitstootregels duurt het echter nog wel even voordat Ford klaar is met de ontwikkeling van de nieuwe Focus RS.
Lees verder

Nederlandse leasemarkt zet groei door
In 2019 zijn in totaal 1.128.000 auto's een leasecontract afgesloten. Dat is een groei van 12,8 procent ten opzichte van een jaar eerder. Zowel de private leasemarkt als die van de zakelijke personenauto's groeit stevig door.
Lees verder

Volkswagen Golf GTD officieel aangekondigd
Volkswagen maakt bekend welke extra sportieve variant van de Golf we als eerste gaan ontmoeten. Op de beursstand in Genève staat een spotlight op de Golf GTD gericht.
Lees verder

Dacia's eerste elektrische auto komt volgend jaar
Goed nieuws voor iedereen die opzoek is naar een betaalbare elektrische auto: Renault maakt officieel bekend dat volgend jaar de allereerste volledige elektrische auto van Dacia wordt onthuld.
Lees verder

Geen schikking Duitse klanten en VW in dieselschandaal
Duitse consumentenorganisaties en Volkswagen zijn niet tot een schikking gekomen rond het dieselschandaal bij het bedrijf, meldt de autofabrikant vrijdag. Vooral de premies voor de advocaten van de consumentenorganisaties zouden een heikel punt zijn.
Lees verder

Facelift Friday: Mitsubishi Space Star
Na acht jaar van afwezigheid stoft Mitsubishi in 2013 een oude naam af. De Space Star is terug, maar volgens een heel nieuw concept dan we eerder van het merk gewend waren. De 'boodschappenauto' is ondertussen gefacelift. Let wel: niet één, maar alweer twee keer!
Lees verder

Volkswagen ID.4 doet alsof 'ie een Opel is
Volkswagen probeert ons op het verkeerde been te zetten, want het merk camoufleert een prototype van zijn komende elektrische auto zo alsof het lijkt dat het een Opel is...
Lees verder