donderdag 27 februari 2020

Autoweek: Shell wil grootste Europese waterstofproject opzetten

Shell wil grootste Europese waterstofproject opzetten
Shell en Gasunie willen het grootste waterstofproject van Europa opzetten in de haven van Delfzijl. Met stroom uit een groot windpark moet daar tegen 2030 waterstof worden geproduceerd, is het plan van de partijen.
Lees verder

Jaguar test vernieuwde E-Pace
De Jaguar E-Pace wordt klaargestoomd voor de volgende ronde. De SUV draait inmiddels ruim twee jaar mee maar wordt al een keer tegen het licht gehouden door Jaguar. Een grote koerswijziging is het niet, maar misschien zijn de grootste veranderingen ook niet direct te zien.
Lees verder

Ford Sierra 2.0 - Op de Rollenbank
Milan Tielens arriveert vanuit België bij de rollenbank in Den Haag. Onder zijn bips heeft hij een Ford Sierra die nog niet eens de 100.000 kilometer is gepasseerd. Na jarenlange stilstand, wil Milan wel eens weten of de motor van de Ford nog wat voor elkaar krijgt.
Lees verder

Chevrolet bouwt vandaag allerlaatste Impala
Als er een einde komt aan de productie van een model, is dat niet altijd per se een bericht waard. In het geval van de Chevrolet Impala is dat absoluut wel het geval. Na 62 jaar en tien generaties is vandaag de allerlaatste gebouwd.
Lees verder

Citroën Ami keert terug als tweezitter
Mobiliteitsoplossingen voor in steden zijn op automobielgebied vaak niet de spannendste verschijningen. Dat klein elektrisch stadsvervoer ook anders kan, bewijst Citroën met de Ami!
Lees verder